BILDENE SJOKKERTE:  Denise Richards viste frem sine senete armer da hun var på shopping med døtrene tidligere i år. Sjokkbildene har fått mange til å bekymre seg for filmstjernens helse.
BILDENE SJOKKERTE: Denise Richards viste frem sine senete armer da hun var på shopping med døtrene tidligere i år. Sjokkbildene har fått mange til å bekymre seg for filmstjernens helse.Vis mer

Hevder sjokkbildene er manipulerte

Filmstjernen Denise Richards raser mot ryktene om at hun lider av spiseforstyrrelser.

SEOGHØR.NO: Etter at sjokkerende bilder av en svært tynn Denise Richards (42) kom ut tidligere i år, har mange spekulert i om filmstjernen sliter med spiseforstyrrelser.

Richards selv er ikke av samme oppfatning, og forstår lite av påstandene.

En venn av skuespillerstjernen forteller til nettstedet RadarOnline.com at Denise selv tror hun vet hva som har skjedd med enkelte av bildene.

- Disse bildene har rystet Denise fordi hun mener at noen av bildene har blitt manipulert, sånn at hun ser mye tynnere ut enn det hun egentlig er. Denise har en veldig sunn livsstil, og hun har alltid hatt høy forbrenning. Da hun gikk på high school prøvde hun faktisk å legge på seg, forklarer vennen til nettstedet.

«Hun ser smertefullt tynn ut på sjokkbildene», skriver RadarOnline.com om bildene, der man tydelig kan se sener og bein.

- Påstandene er tunge for Denise. Hun vil ikke at hennes tre døtre skal tro feil om henne. Hun spiser konstant på settet hver eneste dag, og favoritten hennes er grillet ost og pommes frites.

LES OGSÅ: - Hun har nesten ikke kroppsfett