FORLOVET: Jason Sudeikis takker forloveden Olivia Wilde for at hun har bidratt til at han har gått ned flere kilo siden de to ble sammen i 2011. Her på galla i Det Hvite Hus i Washington DC tidligere i år. Foto: All Over Press
FORLOVET: Jason Sudeikis takker forloveden Olivia Wilde for at hun har bidratt til at han har gått ned flere kilo siden de to ble sammen i 2011. Her på galla i Det Hvite Hus i Washington DC tidligere i år. Foto: All Over PressVis mer

Hevder sex med Olivia har gjort ham tynn

Skuespiller Jason Sudeikis takker forloveden for sin nye «look».

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken gjestet skuespiller Jason Sudeikis (37) det populære frokost-showet «Good Morning America» i New York i forbindelse med promotering av kinofilmen «We're the Millers» - som blant andre han og Jennifer Aniston (44) spiller i.

Sudeikis tok seg god tid til å hilse på den fremmøtte fansen, og strålte i et avslappet blått og beige antrekk.

Mange kastet nok et ekstra langt blikk mot 37-åringen, for det er ikke til å stikke under en stol at den populære skuespilleren ser umåtelig godt ut om dagen.

Tidligere i sommer avslørte Sudeikis i et intervju med amerikanske ELLE at forloveden Olivia Wilde har hjulpet ham med å gå ned de overflødige kiloene:

- Sannheten er at jeg ikke står opp en time i forveien for å trene på mølla. Jeg har den beste treningspartneren i verden, og man trenger ikke et treningssenter-medlemsskap for den typen trening, for å si det sånn!
 
Og også Olivia, kjent fra blant annet TV-serien «House» og «TRON: Legacy»-filmene, har åpnet opp om parets «sporty» sexliv:

- Vi har sex som kenyanske maratonløpere!, har hun tidligere avslørt ifølge Vulture.

Paret forlovet seg i januar i år.

LES OGSÅ: Denne kjolen setter fart på babyryktene