Hevder Richie lider av anoreksi igjen

- Hun veier mindre enn 40 kilo.

Publisert
FØR: Nicole Richie søkte i 2006 hjelp for anoreksi. Mange lot seg sjokkere da dette bildet kom ut på nettet.. Foto: All Over Press
FØR: Nicole Richie søkte i 2006 hjelp for anoreksi. Mange lot seg sjokkere da dette bildet kom ut på nettet.. Foto: All Over Press Vis mer
TV-STJERNE: Nicole Richie gjorde suksess sammen med Paris Hilton i TV-serien «The Simple Life» Foto: AP/Scanpix
TV-STJERNE: Nicole Richie gjorde suksess sammen med Paris Hilton i TV-serien «The Simple Life» Foto: AP/Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2006 sjokkerte Nicole Richie (32) da bikinibilder av henne ble lekket ut på nettet. Bildene viste en syltynn Richie, som åpenbart slet med vekten.

Etter en stund ble stjernen behandlet for rusproblemer og anoreksi, og de siste årene har det vært en sunnere stjerne som har vist seg fram i mediene.

Nå er imidlertid Nicole tilbake i den onde vektsirkelen. Hovedoppslaget til Star Magazine er nyheten om at Richie lider av anoreksi igjen.

Stjernen, som er datter av Lionel Richie, har den siste tiden blitt tynnere og tynnere, og ifølge Daily Mail skriver bladet at hun nå veier mindre enn 40 kilo.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Venner av stjernen forteller at problemet er at ektemannen, Joel Madden, ofte er bortreist. Han jobber med talentshowet The Voice i Australia.

- Joel har alltid prøvd å ha kontroll over kostholdet hennes, men nå som han er mye bortreist, er det ingen som har oversikt over hva hun spiser. Han er ekstremt engstelig, og sier til henne at hun må fokusere på sin egen helse med tanke på barna, fordi barna trenger moren sin, forteller en kilde til bladet.

Star skriver også at Richie bare spiser solsikkefrø og selleri og kun drikker juice. Middelet hun bruker mot sulten er tyggegummi.

«Da hun viste seg ved siden av Kim Kardashian i desember, så hun ut som et skjelett», skriver Daily Mail.

Men en annen venn av stjernen hevder overfor nettstedet at det ikke feiler Richie noen ting.

- Rapportene er falske. Hun lider ikke av anoreksi, forteller kilden.

LES OGSÅ: - Hun sulter seg ihjel

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer