SLÅR TILBAKE: - Hvis man ser på det, ser man at hodet er marginalt for stort for kroppen. Og vinkelen på ansiktet er fysisk umulig når man har kroppen i den posisjonen, sier en talsperson om nakenbildet av Emma Watson som nå blir spredd på nettet. D Foto: Filmweb
SLÅR TILBAKE: - Hvis man ser på det, ser man at hodet er marginalt for stort for kroppen. Og vinkelen på ansiktet er fysisk umulig når man har kroppen i den posisjonen, sier en talsperson om nakenbildet av Emma Watson som nå blir spredd på nettet. D Foto: Filmweb Vis mer

Hevder nakenbildet er falskt

Bildet av en splitter naken Emma har fått superstjernen til å ta grep.

SEHER.NO: «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (20) skal tirsdag ha kontaktet advokater etter at et nakenbilde av henne skal ha blitt lagt ut på nettet. Selv mener superstjernen at bildet er av den falske sorten.

Det samme mener Watsons representanter, som hevder at fotografiet er et resultat av datamanipulering.

- Hvis man ser på det, ser man at hodet er marginalt for stort for kroppen. Og vinkelen på ansiktet er fysisk umulig når man har kroppen i den posisjonen, sier en talsperson for Harry Potter-stjernen, som tydeligvis vet hva Photoshop dreier seg om, til The Sun.

Emma, som spiller Hermione Granger i den magiske filmserien, er favoritten av alle til å bli utsatt for manipulasjoner som dette. I hvert fall ifølge hennes egne folk.

Watson er derimot ikke den første som opplever nakenmareritt på internett. Tidligere er det blant annet kjent at private bilder av Peaches Geldof er lekket ut i den store verden. I 2007 opplevde også «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens det samme.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Jeg så sex-scenen med foreldrene mine