ER DET MICHAEL?: Det tror i alle mange fans som nekter å tro at popkongen er borte. Se hele videoen fra link lenger ned i artikkelen.
ER DET MICHAEL?: Det tror i alle mange fans som nekter å tro at popkongen er borte. Se hele videoen fra link lenger ned i artikkelen.Vis mer

Hevder Michael Jackson lever

Ny, mystisk video skal bevise at popkongen lever. Se snutten her!

SEHER.NO: Internettet er full av rykter om at avdøde Michael Jackson fortsatt lever.

Tidligere har det vært vist til en video hvor Michael angivelig reiser seg i helikopteret etter at han er erklært død av hjertstans ved UCLA-sykehuset klokken 14.26 den 25. juni i år.

I sommer har dessuten popkongens spøkelse vist seg på nyhetskanalen CNN. Også Amy Winehouse skal ha fått besøk av dette spøkelset.

Nå - bare et døgn etter at obduksjonsrapporten ble klar - dukker en ny mystisk video opp flere steder på nettet.

På videoen kan man se en mann - til forveksling lik Michael Jackson i skikkelsen - stige ut av en rettsmedisiner-bil og gå inn en bakdør.

Bloggere hevder å ha sjekket at bilnummeret er korrekt - at det tilhører The Coroners Office i LA, og er det samme som på bilen som fraktet Michael Jacksons lik.

Se utrolige videoen på LiveLeak!

Det er ingen tidsangivelse på videoen, eller noen forklaring på årsaken til at den ble laget.

Konspirasjonsteoretikere og fans som nekter å tro at helten er død har i allefall fått enda et halmstrå å klamre seg til.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Michael Jacksons lege snakket ut