Michael Bublé:

Hevder Michael Bublés sønn har blitt kreftfri

Gladmelding for den populære artisten.

KREFTFRI: Det var i fjor nyheten om at Michael Bublés eldste sønn var rammet av kreft. Nå kan det imidlertid se ut til at den lille gutten er på bedringens vei. Foto: NTB Scanpix
KREFTFRI: Det var i fjor nyheten om at Michael Bublés eldste sønn var rammet av kreft. Nå kan det imidlertid se ut til at den lille gutten er på bedringens vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I november avslørte artisten Michael Bublé (41) på sin Facebook-side at sønnen, Noah (3), var rammet av kreft.

Nå ser det imidlertid ut til at sønnen har kommet seg helskinnet gjennom behandlingen og er på bedringens vei.

STOLT: Michael Bublé har selv postet dette bildet med sønnen på Instagram. Under bildet skrev artisten «Jeg hater å poste bilder av ingenting, derfor poster jeg et bilde av mitt alt». ​Foto: NTB Scanpix
STOLT: Michael Bublé har selv postet dette bildet med sønnen på Instagram. Under bildet skrev artisten «Jeg hater å poste bilder av ingenting, derfor poster jeg et bilde av mitt alt». ​Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette etter at Bublés svigerinne, Daniela Lopilato (37) beskrev kreften som «borte».

Det var den argentinske journalisten Tomas Dente som i går delte den glade nyheten på argentinsk TV.

Journalisten leste ordrett opp en beskjed han hevder han har fått fra Lopilato. Dette skriver Daily Record.

Det skal ha virket som at Lopilato ønsket at Bublé og kona, Luisana Lopilato (29), selv skulle fortelle verden hvordan det gikk med sønnen, men den argentinske journalisten tok isteden på seg oppgaven.

- Hun fortalte meg at Noah er på bedringens vei og vi er veldig glade for at det er tilfelle. Hans foreldre vil uttale seg når de er klare for det, sier Dente ifølge Daily Record.

Han hevder at en kilde nær Bublés familie har bekreftet at Noah er kreftfri.

Bublés svigerinne derimot skal angivelig ha distansert seg fra uttalelsen, men benekter ikke at hun har vært i kontakt med journalister.

Daniela Lopilato skrev i en Twitter-melding at hun ikke ønsket navnet sitt i media om ting hun ikke har sagt, men at «Noah har det bra og foreldrene vil snakke når de er klare for det».

Fredag ettermiddag skrev Bublé på sin Facebook-side at sønnen er på bedringens vei, og han takker for all støtte under behandlingen.

STJERNEPAR: Artisten har vært sammen med modell- og skuespillerkona siden 2009. Foto: NTB Scanpix. 
STJERNEPAR: Artisten har vært sammen med modell- og skuespillerkona siden 2009. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Ønsket privatliv

Bublé har vært gift med den argentinske skuespilleren og modellen Luisana Lopilato (29) i fem år, og det var i august 2013 at fikk de sønnen Noah sammen.

Bublé skrev i sitt facebook-innlegg om kreftsykdommen at paret nå har satt karrieren på vent, og vil bruke all sin tid på sønnen.

- Vi håper at dere vil respektere privatlivets fred, og be for oss i denne vanskelige tiden. Vi har en lang vei fremfor oss, og håper at vi vil vinne denne kampen, med støtte fra familie, venner og fans verden rundt.

Artisten og kona har i tillegg sønnen Elias, som ble født i januar i fjor.

LES OGSÅ: - Kylie har brutt forlovelsen etter mistanke om utroskap