Hevder Madonna bløffer om voldtekten

Artisten avslører at hun ble truet med kniv og voldtatt som 19-åring. Det er det ikke alle som tror på.

ÅPENHJERTIG: I et essay i Harper's Bazaar for november forteller Madonna om voldtektsepisoden. Flere kritiserer artisten for å om hendelsen, og å snakke om dette nå som hun snart slipper nytt låtmateriale. Foto: Stella Pictures
ÅPENHJERTIG: I et essay i Harper's Bazaar for november forteller Madonna om voldtektsepisoden. Flere kritiserer artisten for å om hendelsen, og å snakke om dette nå som hun snart slipper nytt låtmateriale. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I novemberutgaven av amerikanske Harper's Bazaar avslører Madonna (55) i et egenskrevet essay at hun som 19-åring ble truet med kniv og voldtatt i New York.

«New York var ikke slik jeg hadde forestilt meg at det skulle være. Byen tok meg ikke imot med åpne armer. Det første året ble jeg truet med pistol. Jeg ble voldtatt på taket av en bygning som jeg, med en kniv i ryggen, hadde blitt slept opp til», skriver hun ærlig.

SNAKKER UT: Madonna er forsidepike på novemberutgaven av amerikanske Harper's Bazaar, hvor hun har skrevet et åpenhjertig essay om voldtektsepisoden som skjedde i New York i 1977. Foto: Faksimile
SNAKKER UT: Madonna er forsidepike på novemberutgaven av amerikanske Harper's Bazaar, hvor hun har skrevet et åpenhjertig essay om voldtektsepisoden som skjedde i New York i 1977. Foto: Faksimile Vis mer

Nå hylles den verdensberømte artisten av fans for sin åpenhet, men det er også flere som hevder at «Like a Virgin»-artisten bløffer om voldtekten:

«Hun er så desperat etter publisitet... Det er trist og patetisk!! Gå vekk, Madonna - Du har hatt din glansperiode», skriver én i kommentarfeltet til DailyMail sin nettsak.

En annen påstår at Madonna er sjalu på fokuset hennes unge skuespillerkollega Miley Cyrus (20) har fått den siste tiden:

«Jeg tror noen føler seg utenfor på grunn av all oppmerksomheten Miley har fått!».

VERDENSBERØMT: På 80- og 90-tallet var Madonna verdens hotteste kvinnelige artist. Her fra 1990. Foto: Stella Pictures
VERDENSBERØMT: På 80- og 90-tallet var Madonna verdens hotteste kvinnelige artist. Her fra 1990. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mens Kiki fra Dublin mener tidspunktet er helt feil, ettersom Madonna snart skal slippe nytt låtmateriale.

«Jeg synes det er utrolig forstyrrende at hun avslører det nå. Ja, det er en vanskelig ting å gå gjennom, men å fortelle om det nå som hun har noe nytt som skal ut på markedet gjør det rett og slett vanskelig å tro på».

Hun får støtte av en som kaller seg Just Dona fra England:

«Tragisk. Men er det ikke pussig at kjendisene plutselig blir ivrige etter å snakke om deres traumatiske opplevelser når de trenger en publisitetsboost?».

Franny Adams fra England er på sin side en av mange som hyller artisten:

«Madonna var virkelig en spennende artist på 80- og 90-tallet. Det er utrolig hvor fort vi glemmer hvor hardt hun har jobbet for å komme seg opp og fram, og at hun før konstant var på toppen av hitlistene. (...) Ingen artist inspirerer og motiverer slik som Madonna gjorde i sin tid».

LES OGSÅ: - Latterlig å kritisere Jan Thomas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer