Amber Heard:

Hevder løgn: - Hun har ingen barn

Ryktene skal ha det til at skuespilleren aldri ble mamma - slik hun hevdet.

SPINNVILL RYKTEBØRS: Flere vil ha det til at Amber Heard ikke er mamma, men lyver om det. Foto: Michael Reynolds / AFP / NTB
SPINNVILL RYKTEBØRS: Flere vil ha det til at Amber Heard ikke er mamma, men lyver om det. Foto: Michael Reynolds / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I fjor ble det kjent at skuespiller Amber Heard (36), som dette året har vært midt i en innholdsrik rettssak, ble mamma for første gang.

Den gang ble det kjent at hun hadde blitt mamma på egen hånd til ei lita jente, Oonagh Paige Heard.

Allerede da skrev en rekke utenlandske medier, som Sky News og ET Online, at hun trolig hadde blitt mamma ved hjelp av surrogati. Flere har likevel spekulert på om datteren skal ha vært adoptert, samt hvem barnefaren egentlig er.

Enkelte vil ha det til at Tesla-gründer Elon Musk (51) skal være barnefaren.

Gjennom sommeren har det imidlertid dukket opp en rekke absurde teorier om Heards datter. Blant disse er at hun slettes ikke finnes i det hele tatt, ifølge blant andre underholdningsnettstedet Koimoi.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

«En komplett løgn»

Ryktene om at Oonagh Paige Heard ikke eksisterer begynte å svirre i august, da Twitter-bruker Larry Formann hevdet å ha fått informasjon om at skuespilleren ikke har noen barn. Twitter-innlegget inneholder det som skal være en e-post.

«Jeg kan bekrefte at Amber Heard ikke har en baby. Hele surrogatigreia er en komplett løgn. Hun har ingen barn, men leier eller låner en for Instagram-bilder og trillevogna hennes er en rekvisitt hun bruker for å få sympati», heter det i e-posten.

«Men jeg kan fortelle deg akkurat nå, det er INGEN baby som bor eller reiser med henne på heltid. Det er bare for fotomulighetene», står det avslutningsvis.

Avsenderen av e-posten er anonym.

Tidligere i sommer ble Heard blant annet sett trillende rundt på en tom vogn.

Delte bilder av datteren

Det er langt fra offisielt bevist at det er noen hold i ryktene, men flere hevder også at det er lett å se at de stemmer - ettersom bevisene skal tale for seg selv.

«Noen påpekte nettopp at Amber Heards baby hele tiden endrer størrelse. Og det er sant. Sjekk det ut. Hun sa nettopp at babyen fylte ett år», skrev en bruker på Twitter i slutten av august.

Til innlegget er det videredelt to av Heards innlegg, som er delt med fire måneders mellomrom. Det første ble delt i oktober i fjor, det andre i februar i år. Der skal det være stor forskjell på Oonaghs størrelse og hårlengde, ifølge The News.

Det skal for øvrig nevnes at Amber Heards søster Whitney Heard har en sønn med langt, blondt hår, ifølge Your Tango, og at det kan ha vært han som er avbildet i innlegget.

De bisarre ryktene begynte å svirre allerede under den mye omtalte rettssaken tidligere i år, hvor skuespilleren møtte eksmannen Johnny Depp (59) i retten. Flere hevdet nemlig at Heard brukte historier om datteren i retten for å få sympati.

Ryktene fikk imidlertid ytterligere fart på seg etter at en angivelig mor, som skal ha leid ut datteren sin til skuespilleren, snakket ut.

REAGERER: Tusenvis av brukere på sosiale medier reagerer på Amber Heards reaksjon. Vis mer

- Later som

Det har YouTube-stjerne Joseph Morris delt. Han har over 240 000 abonnenter på videodelingstjenesten. Videoene er delt med en «spekulasjonsadvarsel».

Der forteller han at Heard skal ha blitt tatt på fersken mens hun ferierte på Mallorca, hvor øyevitner skal ha fortalt at de så henne leie en baby.

- De gikk ut av vannet og hun gir babyen tilbake til moren, for så å utveksle penger og hun forlot stedet uten babyen. Jeg tror hun ville late som at det var hennes.

I en annen video forteller Morris at han har snakket med en angivelig mor, som skal ha svart på en annonse på en tavle. I annonsen skal det ha stått at de så etter en baby til et bilde.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- De ønsket en blond baby med blå øyne. De ba meg møte opp på en strand på Mallorca og gi bort babyen i ti minutter. Jeg var hun som filmet det og sendte inn. Jeg følte det var litt skummelt, så jeg filmet det, hevder moren til den utlånte babyen, som er anonym.

Morris har delt video av hendelsen.

Amber Heard har foreløpig ikke uttalt seg om de bisarre ryktene, og det er verdt å nevne at skuespilleren har sin del av kritikere og motstandere - som trolig ønsker å sverte navnet og ryktet hennes, slik flere Hollywood-kjendiser ofte er offer for.

LES OGSÅ: Prins Harry tatt i løgn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer