Amber Heard:

Hevder løgn: - Hun har ingen barn

Ryktene skal ha det til at skuespilleren aldri ble mamma - slik hun hevdet.

SPINNVILL RYKTEBØRS: Flere vil ha det til at Amber Heard ikke er mamma, men lyver om det. Foto: Michael Reynolds / AFP / NTB
SPINNVILL RYKTEBØRS: Flere vil ha det til at Amber Heard ikke er mamma, men lyver om det. Foto: Michael Reynolds / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I fjor ble det kjent at skuespiller Amber Heard (36), som dette året har vært midt i en innholdsrik rettssak, ble mamma for første gang.

Den gang ble det kjent at hun hadde blitt mamma på egen hånd til ei lita jente, Oonagh Paige Heard.

Allerede da skrev en rekke utenlandske medier, som Sky News og ET Online, at hun trolig hadde blitt mamma ved hjelp av surrogati. Flere har likevel spekulert på om datteren skal ha vært adoptert, samt hvem barnefaren egentlig er.

Enkelte vil ha det til at Tesla-gründer Elon Musk (51) skal være barnefaren.

Gjennom sommeren har det imidlertid dukket opp en rekke absurde teorier om Heards datter. Blant disse er at hun slettes ikke finnes i det hele tatt, ifølge blant andre underholdningsnettstedet Koimoi.

«En komplett løgn»

Ryktene om at Oonagh Paige Heard ikke eksisterer begynte å svirre i august, da Twitter-bruker Larry Formann hevdet å ha fått informasjon om at skuespilleren ikke har noen barn. Twitter-innlegget inneholder det som skal være en e-post.

«Jeg kan bekrefte at Amber Heard ikke har en baby. Hele surrogatigreia er en komplett løgn. Hun har ingen barn, men leier eller låner en for Instagram-bilder og trillevogna hennes er en rekvisitt hun bruker for å få sympati», heter det i e-posten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer