PLUKKET: Bildet til høyre, som ble lagt ut av Kanye Wests forlovede Kim Kardashian i natt, er tatt én måned etter bildet til venstre - og viser en tydelig forskjell på øyebrynene, som tyder på at de er stelt.
PLUKKET: Bildet til høyre, som ble lagt ut av Kanye Wests forlovede Kim Kardashian i natt, er tatt én måned etter bildet til venstre - og viser en tydelig forskjell på øyebrynene, som tyder på at de er stelt. Vis mer

Hevder Kim vokser babydatterens øyenbryn

Kim Kardashian pynter ikke bare på sin egen fasade etter fødselen.

SEOGHØR.NO: Kjendisparet Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) er ikke som andre nybakte småbarnsforeldre. Det begynner å synes godt på datteren deres North West (6 mnd.).

Nå har 33-åringen, som skal ha operert vekk babyfettet etter at hun tok med et kamerateam på fødestua da datteren ble født 15. juni i år, åpenbart begynt å pynte på fasaden til datteren også.

Ut ifra dette bildene som Kardashian har lagt ut på bildedelingstjenesten Instagram, ser det nemlig ut til at hun har begynt å vokset øyenbrynene på sin seks måneder gamle datter!

Bildet av det lille nurket i fanget på mammas nye stylist og det nye glimtet som ble lagt ut for få timer siden, viser nemlig en tydelig forskjell.

Men ifølge DailyMail benekter ettbarnsmoren at det er tilfelle:

- Ryktene er fullstendig feil, sier Kardashians talsmann til nettstedet.

LES OGSÅ: Nektes flere operasjoner