MAMMA-RYKTE: Venner nær Kardashian-familien hevder at Kourtney venter sitt tredje barn. I juli i fjor ble hun mor til lille Penelope.  Foto: All Over Press
MAMMA-RYKTE: Venner nær Kardashian-familien hevder at Kourtney venter sitt tredje barn. I juli i fjor ble hun mor til lille Penelope. Foto: All Over PressVis mer

Hevder Kardashian er gravid igjen

Venner sier at realitystjernen Kourtney Kardashian venter barn nummer tre - ett år etter forrige fødsel.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble Kourtney Kardashian (34) og kjæresten Scott Disick (30) foreldre for andre gang da lille Penelope (1) kom til verden. Fra før har paret sønnen Mason (3). Nå hevder venner av de to realitystjernene at Kourtney er gravid igjen.

- Kourtney har innrømmet at hun er gravid. Hun er veldig lykkelig og deler bare nyheten med noen få utvalgte, men hun klarte ikke å holde det hemmelig lenger, sier en kilde til magasinet OK. 

De samme kildene hevder svangerskapet var planlagt og at Kourtney og Scott alltid har ønsket seg en stor familie. 

- Kourtney har den samme gløden hun hadde da hun ventet Mason og Penelope...de ønsket å ha en til rett etter Penelope. De har prøvd en stund og det er veldig lett å bli gravid etter å ha født en eller to ganger. 

Kardashian har jobbet knallhardt for å bli kvitt babykiloene og skal ha gått ned 18 kilo etter at Penelope kom til verden.

Et annet tegn på at Kourtney er gravid, er at hun under en tur til Miami denne uken holdt seg unna alkohol. Hun skal også ha stått over favorittmaten sushi og vært påpasselig med å unngå å spise rå fisk. 

- Hun drakk ikke under hele turen. 

Det er mye å glede seg over for Kardashian-familien denne sommeren. I juni ble søsteren Kim mor for første gang da hun fikk datteren North sammen med rapperkjæresten Kanye West. Og mens Kim og Kanye fikk all oppmerksomheten brukte Kourtney og Scott tiden til å pleie forholdet. 

- Det var en lettelse å få en pause fra rampelyset. De har tilbrakt kvalitetstid sammen og forelsket seg på nytt, gått ut og hatt det gøy, sier en kilde ifølge Daily Mail. 

Snart blir det mer å feire for storfamilien når Kourtney og Scott blir mann og kone.  

LES OGSÅ: Kjøpte leopardbikini til ettåring