Hevder Jennifer er gravid med tvillinger

Nye babyrykter svirrer rundt den 42-årige Jennifer Aniston.

BLIR FORELDRE? Ifølge det amerikanske ukebladet Star blir Jennifer Aniston og Justin Theroux foreldre til tvillinger etter å ha forsøkt å få barn i lang tid. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE? Ifølge det amerikanske ukebladet Star blir Jennifer Aniston og Justin Theroux foreldre til tvillinger etter å ha forsøkt å få barn i lang tid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Anistons (42) baby-drøm kan være på vei i å gå i oppfyllelse. Det amerikanske ukebladet Star hevder nemlig at filmstjernen er gravid.

- Jennifer tror at hun venter tvillinger, sier en venn av Aniston til ukebladet.

Skal man tro Star vil Jennifer og skuespiller-samboeren Justin Theroux (40) snart ha hendene fulle med å passe babyer, og det kommer i så fall ikke tilfeldig.

- Jennifer er 42 år og de vil ikke vente lenger. De har forsøkt en stund, sier kilden til Star.

Stjerneparet skal ikke ha hatt flaks når det gjelder graviditet, og Jennifer skal derfor ha begynt å ta fertilitetsmedisiner. Nå kan det se ut til at medisinene kan ha gitt resultat.

- Hun ser gravid ut. Fra kjøkkenvinduet mitt ser man inn i hennes soverom, og det ser ut som hun har fått en liten kul. Det er mer enn en oppsvulmet mage, sier filmmstjernens nabo til ukebladet, mens andre opplyser at Jennifer ikke lenger drikker alkohol.
 
Men ifølge Star kan man ikke vente seg at nyheten blir annonsert offisielt med det første.

Jennifer har nemlig sagt at hun ikke vil bekrefte nyheten før hun er i syvende måned.

Alle i familien snakker om Jennifers graviditet, så kanskje blir det endelig barn på filmstjernen etter flere falske alarmer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trosser Angelina for å treffe Jennifer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer