Hevder Jay-Z skal avsløre stor nyhet i natt

Nyheten kommer under basketball-kampen mellom Miami Heat og San Antonio.

KLAR FOR KAMP: Jay-Z er en svoren tilhenger av basketball, og skal få med seg den femte delfinalen i NBA-oppgjøret mellom Miami Heat og San Antonio Spurs som avholdes i Texas. Det oppfordrer han også deg til å gjøre. Foto: All Over Press
KLAR FOR KAMP: Jay-Z er en svoren tilhenger av basketball, og skal få med seg den femte delfinalen i NBA-oppgjøret mellom Miami Heat og San Antonio Spurs som avholdes i Texas. Det oppfordrer han også deg til å gjøre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til mandag norsk tid spilles femte delfinale mellom Miami Heat og San Antonio Spurs i kampen om å stikke av med seieren i NBA-finalen som avholdes torsdag 20. juni.

Musikkmogul Jay-Z (43) er en svoren tilhenger av basketball, og på sin egen hjemmeside Life+Times la han denne helgen ut et bilde av en Samsung-telefon som oppfordrer folk til «å få med seg kampen, og skru opp volumet».

Nå spekuleres det i om 43-åringen skal avsløre en nyhet av stor interesse, skriver blant andre svenske Aftonbladet.

Jay-Z har inngått en million-kontrakt med mobiltelefonmerket Samsung, men om det har noen sammenheng med nyheten vites ikke.

Den siste tiden har også kona Beyoncé (31) vært utsatt for graviditetsrykter, selv om hun ved flere anledninger har slått tilbake mot dette. Men kanskje paret tar en reprise av babynyhetsavsløringen fra MTV Music Awards i 2011?

Da Beyoncé fremførte sangen «Love On Top» introduserte hun nemlig låten ved å si: «Jeg ønsker at alle skal reise seg opp. Jeg ønsker at dere skal føle kjærligheten som vokser inni meg».

Eller kanskje Jay-Z skal avsløre navnet på bestekompis Kanye Wests (36) nyfødte baby?

Hva nyheten er gjenstår altså å se!

LES OGSÅ: - Vi er kjempeglade for at de er sammen igjen!
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer