<strong>GODE VENNER:</strong> Streep og Nicholson har beholdt det gode vennskapet. Her avbildet sammen på AFI Life Achievement Award i 2010. Foto: Getty Images for AFI/Getty Images/All Over Press
GODE VENNER: Streep og Nicholson har beholdt det gode vennskapet. Her avbildet sammen på AFI Life Achievement Award i 2010. Foto: Getty Images for AFI/Getty Images/All Over Press Vis mer

Hevder Jack Nicholson og Meryl Streep hadde en affære

- Husvognen gynget ofte kraftig under innspillingen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernene Jack Nicholson (76) og Meryl Streep (64) skal under en filminnspilling ha hatt en hemmelig flørt. Det hevder en ny biografi om skjørtejegeren.

«Husvognen gynget ofte så kraftig under innspillingen at fjærene lignet fire overarbeidede dempere», skriver forfatteren Marc Eliot i en ny biografi om Jack Nicholson.

I boken påstår Eliot at Jack hadde en affære med skuespilleren Meryl Streep i slutten av 80-tallet, nærmere bestemt under innspillingen av filmen «Ironweed» fra 1987.

På den tiden var Streep gift med skulptøren Don Gummer. Ifølge avisen Daily Mail skal Streep ha benektet den berømte flørten. Nicholson skal på det samme tidspunktet ha hatt en relasjon med skuespilleren Anjelica Huston.

Eliots biografi beskriver også inngående Nicholsons narkotikamisbruk som nesten kostet filmstjernen karrieren.

LES OGSÅ:   Jack Nicholson legger opp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer