«The Real Housewives»-stjernen Kenya Moore:

Hevder hun var på «katastrofe-date» med Kanye

- Jeg liker han jo skikkelig godt, men det der var bare for vilt.

PÅ DATE: Kanye West og Kenya Moore er i dag godt gift på hver sin kant, men for noen år siden hadde de en liten mislykket flørt. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB og David Buchan/REX/NTB
PÅ DATE: Kanye West og Kenya Moore er i dag godt gift på hver sin kant, men for noen år siden hadde de en liten mislykket flørt. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB og David Buchan/REX/NTB Vis mer
Publisert

Etter to år som kjærester giftet Kanye West (43) seg med Kim Kardashian West (40) i et storslått eventyrbryllup i Italia i 2014. De er også foreldre til barna North (7), Saint (5), Chicago (2,5) og Psalm (18 md.) som har kommet som perler på en snor.

Men de aller fleste har en fortid. Før Kim og Kanye ble et par var Kim gift med både musikkprodusenten Damon Thomas (50) og NBA-proffen Kris Humphries (35), mens Kanye blant annet var forlovet med designeren Alexis Phifer (44) og kjæreste med modell og tv-stjerne Amber Rose (37).

Gikk seg vill

Nå hevder «The Real Housewives of Atlanta»-stjernen Kenya Moore (49) at også hun har hatt en liten flørt med den berømte rapperen. Men daten var langt fra en hyggelig opplevelse, skal vi tro Moore.

- Det var en katastrofe, avslørte hun da hun gjestet «The Wendy Williams Show», skriver People.

- Av en eller annen grunn endte vi opp hjemme hos ham, og der var det noen veldig eksplisitte ting på tv, fortsatte hun.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kanye skal ha forlatt tv-stjernen i det store huset hans, og hun endte derfor opp med å gå seg fullstendig bort.

- Han lot meg være alene, vandrende rundt i huset. Da jeg hørte noen lyder begynte jeg å følge dem, og det viste seg at han satt og så på tv - på ting han sannsynligvis ikke burde ha sett på. Så da dro jeg, minnes hun ifølge nettstedet, og legger til:

- Jeg liker han jo skikkelig godt, men det der var bare for vilt.

People har vært i kontakt med Kanye West sin talsperson som i skrivende stund ikke har besvart henvendelsen.

Vanskelig kjærlighet

Den mislykkede daten fant sted for flere år siden, og Kanye og Kenya har som kjent funnet lykken på hver sin kant siden den gang.

Mens firebarnsfaren feiret seksårs bryllupsdag med Kim i mai, giftet Moore seg med forretningsmannen Marc Daly (50) sommeren 2017. Året etter fikk de datteren Brooklyn Doris (2), og i fjor kom nyheten om at ekteparet hadde gått hver til sitt.

Den siste tiden skal de ifølge People ha blitt enige om å jobbe med forholdet sitt.

- Vi går i terapi og Marc har gjort en helomvending. Det virker som han kjemper for familien sin nå, og det er alt jeg har ønsket fra ham, fortalte Moore nylig i sesong 12 av «The Real Housewives of Atlanta», skriver nettstedet.

- Jeg hadde blokkert ham, men så tok han opp kontakten og ble mer ydmyk i forholdet vårt. Han sa mer eller mindre at han ønsker å jobbe seg videre.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Kim og Kanyes ekteskap har for øvrig også vært langt fra problemfritt, og det har versert mange bruddrykter dette året.

- Forholdet går opp og ned

I slutten av september hevdet en kilde at 40-åringen hadde fått nok av ektemannen.

- Kim har planlagt hele skilsmissen, men hun venter på at han skal komme gjennom sin siste episode, forklarte kilden til Page Six.

Bare kort tid senere kunne det imidlertid se ut til at Kim hadde tatt en helomvending hva gjelder tankene om skilsmisse, i alle fall hvis man gikk ut fra bildene paret delte da.

Den gang så det nemlig ut til at ekteparet prøvde å redde ekteskapet sitt i form av romantiske dater - noe som ble godt dokumentert i sosiale medier.

Ifølge kilder prøver ekteparet å støtte hverandre og gjøre sitt for å jobbe med forholdet.

- Paret tar seg fortsatt tid til hverandre når de kan, men de er ikke fremmed for å tilbringe perioder hver for seg, fordi de begge er så opptatt. Forholdet går opp og ned, men Kim og Kanye har en kjærlighet til hverandre som andre ikke alltid får se, sa kilden videre.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

Brøt sammen

Ryktene om det turbulente forholdet satte virkelig fart da rapperen brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten South Carolina i sommer. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveiet abort, da hun var gravid med datteren North.

«Jeg drepte nesten datteren min», sa Kanye fra scenen.

Kort tid senere gikk han amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner (65), for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev Kanye at han ønsket seg skilsmisse fra Kim.

Kim har tidligere tatt bladet fra munnen og fortalt åpent om Kanyes utfordringer i sosiale medier, men hva som faktisk er ståa mellom stjerneparet akkurat nå - er altså ikke så lett å si.

LES OGSÅ: Zac Efron tilbake hos dama etter bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer