RUSET SEG MED DATTEREN: Nigella Lawsons eksmann og hennes eks-assistenter hevder hun skaffet narkotika til datteren Mimi og at de to ofte var ruset sammen.  Foto: Charlie Purvey / Splash News/ All Over Press
RUSET SEG MED DATTEREN: Nigella Lawsons eksmann og hennes eks-assistenter hevder hun skaffet narkotika til datteren Mimi og at de to ofte var ruset sammen. Foto: Charlie Purvey / Splash News/ All Over PressVis mer

Hevder hun ga datteren narkotika

Nigella Lawsons eks-mann hevder TV-kokken ruset seg sammen med sin 19 år gamle datter.

SEOGHØR.NO: Rettssaken mellom Nigella Lawson (53), hennes eks-mann Charles Saatchi (70) og deres to tidligere assistenter har utviklet seg til et mareritt for den berømte TV-kokken.

Assistentene er anklaget for bedrageri. De skal ha brukt store summer av parets penger, men denne uken slo de tilbake i retten og avslører det de hevder har vært TV-kjendisens største hemmelighet.

OND: I ti år var Nigella gift med den styrtrike kunsthandleren Charles Saatchi. Nå hevder han at hun ødela livene til barna med sitt omfattende rusproblem. De to skilte lag tidligere i år da Charles tok kvelertak på Nigella under et restaurantbesøk i London. Foto: REX/Ben Cawthra/All Over Press
OND: I ti år var Nigella gift med den styrtrike kunsthandleren Charles Saatchi. Nå hevder han at hun ødela livene til barna med sitt omfattende rusproblem. De to skilte lag tidligere i år da Charles tok kvelertak på Nigella under et restaurantbesøk i London. Foto: REX/Ben Cawthra/All Over Press Vis mer

Ifølge assistentene har Nigella i ti år har vært avhengig av kokain og hun skal ha gjort alt for å skjule rusmisbruket. Under rettssaken har også flere av Charles Saatchis personlige mailer blitt lest opp. I en av dem kommer det tydelig frem at han var bekymret for Lawsons rusmisbruk og hvordan dette påvirket barna.

Skal ha ruset seg med datteren

Han hevder Nigella skal ha ruset seg sammen med sin 19 år gamle datter Cosima, også kalt Mimi.

- Du og Mimi var så ruset at dere tillot søstrene å bruke penger på alt de ville, skrev Saatchi i en email.

Saatchi tilgir søstrene som brukte pengene hans, men har ingen planer om å støtte sin tidligere kone, som han kaller Higella.

150 MILLIONER: Nigella Lawson har tjent seg rik på matlaging, og skal ha en formue på over 150 millioner kroner. Foto: All Over Press
150 MILLIONER: Nigella Lawson har tjent seg rik på matlaging, og skal ha en formue på over 150 millioner kroner. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg tror hvert ord assistentene har sagt, som tross alt bare stjal penger. Du Higella, på den andre siden, forgiftet barnet ditt med narkotika og ødela livet hennes.

Det er ingen overraskelse at ikke Charles støtter Nigella i retten. Forholdet dem imellom har vært svært turbulent etter at han tok kvelertak på Lawson under et restauratbesøk tidligere i år. De gikk fra hverandre kort tid etter. Saatchi dater nå den britiske stylisten og Norgesvennen Trinny Woodall.

Brukte penger på luksusvarer

De to assistentene skal ha brukt tre millioner kroner av familiens penger. Ifølge Daily Mail skal pengene ha blitt brukt på luksusprodukter som reiser og designervesker.

Pengestøtten til assistentene skal ha hjulpet Nigella med å skjule det faktum at hun har vært avhengig av kokain i drøyt ti år.

- Hun tok narkotika daglig og misbrukte også cannabis og reseptbelagte medisiner. For å holde misbruket hemmelig for ektemannen, kjøpte hun stillhet fra sine assistenter, skriver Daily Mail.

Nigella har barna Cosima og Bruno med eks-mannen John Diamond.

LES OGSÅ: Skilles etter angrepet