Cheryl Cole:

Hevder hun er ferdig med menn fire måneder etter bruddet

- Det skjer ikke lenger.

UHELL I KJÆRELIGHET: Fra forholdet til Liam Payne har Cheryl sønnen Bear. Foto: NTB Scanpix
UHELL I KJÆRELIGHET: Fra forholdet til Liam Payne har Cheryl sønnen Bear. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter flere måneder med bruddspekulasjoner annonserte artistene Cheryl Cole (35) og Liam Payne (25) i begynnelsen av juli at de hadde gjort det slutt.

- Vi er lei oss for å meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie, skrev Liam og Cheryl i en melding på Twitter.

Videre ba duoen, som har sønnen Bear (19 mnd) sammen, om respekt for privatlivet i den vanskelige tiden.

Det var våren 2016 at det ble kjent at Liam, som for øvrig er mest kjent fra boybandet One Direction, hadde forelsket seg i ti år eldre Cheryl. Et knapt år senere ble de foreldre for første gang, men etter kun to år som par - var bruddet altså et faktum.

Nå hevder Cheryl, som ikke har hatt spesielt hell i kjærligheten, at hun er ferdig med menn.

- Jeg vet hva jeg vil ha i livet, men på det romantiske plan har jeg ikke utviklet meg så mye. På det området har det stoppet opp. Det skjer ikke lenger. Det er ferdig, fortalte hun til Jessie Ware (34) på hennes podcast «Table Manners», ifølge Contactmusic.com.

- Jeg har mannen i mitt liv nå, la hun til og siktet til sønnen Bear.

Artikkelen fortsetter under bildet.

EKSMANN 1: Den tidligere fotball-proffen Ashley Cole skal ha vært utro etter noter da han var gift med Cheryl. Her er de avbildet sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix
EKSMANN 1: Den tidligere fotball-proffen Ashley Cole skal ha vært utro etter noter da han var gift med Cheryl. Her er de avbildet sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til det relativt ferske bruddet fra Liam Payne, så har den tidligere «Girls Aloud»-stjernen også rukket å gifte seg to ganger. Og begge de havarerte ekteskapene blåste opp til storm.

Omfattende utroskap

For ti år siden sprutet blekket i tabloidpressen, da Cheryls daværende ektemann, den engelske fotballspilleren Ashley Cole (37), var utro mot henne - med flere kvinner.

Ashley har nemlig vært involvert i en rekke skandaler, og var utro mot kona allerede i 2008 da han hadde sex med frisøren Aimee Walton. Den gang tilga imidlertid Cheryl ham, noe hun ikke gjorde ved senere tilfeller.

Først sto en flyvertinne fram og fortalte om sine hete stunder med fotballspilleren. Deretter en undertøysmodell, som hevdet hun hadde hatt seg med fotballstjernen bare dager før han ble gjenforent med Cheryl på hennes bursdagsfest.

I ettertid viste det seg at Ashley scoret et aldri så lite «hat-trick» mens han prøvde å vinne tilbake eks-kona. Fotballspilleren skal nemlig også ha datet en tredje jente, den personlige treneren Collette McBarron - alt mens han var gift med den britiske artisten.

Utroskapen var noe Cheryl slo hardt ned på og hun har tidligere avslørt at hun var rasende da de sjokkerende nyhetene kom til overflaten.

Overfor den britiske tabloidavisen The Sun har hun uttalt at hun ristet og sparket ektemannen og klorte ham i ansiktet etter at avisen avslørte utroskapen i 2008, knappe to år etter at de giftet seg.

Ydmyket

Cheryl skal den gangen ha jobbet hardt for å reparere forholdet, men tv-skjønnheten fikk til slutt nok. Hun valgte derfor å gå fra ektemannen etter å ha gitt ham en ny sjanse - og i 2010 skilte paret seg.

- Cheryl Cole og ektemannen Ashley Cole har tatt ut separasjon. Cheryl ber media om å respektere hennes privatliv i denne vanskelige situasjonen. Vi har ingen ytterligere kommentarer, sa en talsperson for stjernen den gang.

Etter bruddet har hun uttalt at det hele var svært ydmykende.

- For å være ærlig så klarte jeg å holde meg offentlig, men privat var jeg knust, sa hun til magasinet InStyle.

Artikkelen fortsetter under bildet.

EKSMANN 2: Ekteskapet mellom Cheryl og franskmannen Jean-Bernard holdt bare i ett og et halvt år. Bildet er tatt i 2015. Foto: NTB Scanpix
EKSMANN 2: Ekteskapet mellom Cheryl og franskmannen Jean-Bernard holdt bare i ett og et halvt år. Bildet er tatt i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

Da Cheryl hadde kommet seg over Ashley fant hun lykken på ny og giftet seg i hemmelighet med franske Jean-Bernard Fernandez-Versini i 2014. Det avslørte hun selv på sin egen Facebook-side.

- Jeg pleier ikke å dele privatlivet mitt, men for å stoppe spekulasjonene vil jeg dele noen fine nyheter... Jean-Bernard og jeg giftet oss 7. juli. Vi er veldig glade og stolte over å gå videre med livene våre sammen, skrev hun da.

Ifølge Daily Mirror var den hemmelige bryllupsseremonien på en øy i Karibien, og for å sikre seg at det forble hemmelig ble bare fire gjester invitert.

Popstjernen hadde da vært sammen med franskmannen i tre måneder.

Etter 18 måneders ekteskap tok imidlertid lykke brått slutt for popstjernen.

Få uker senere kom nyheten om at hun hadde funnet tonen med det 10 år yngre One Direction-medlemmet, Liam Payne.

Den raske overgangen fra Jean-Bernard til Liam fikk utroskapsryktene til å svirre rundt Cheryl våren 2016, og ifølge Mirror påstod franskmannen den gang at turtelduenes forhold startet før bruddet.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Tabloidavisen The Sun skrev at Jean-Bernard hevdet at kilder i «X Factor»-kulissene fortalte ham at Cheryl begynte å date Payne allerede i oktober 2015, før bruddryktene begynte å versere.

- Jean-Bernard var desperat etter å redde ekteskapet og er fullstendig rasende. Han fordøyer fortsatt det han er blitt fortalt (...) Han er allerede såret over bruddet, og over at hun begynte å date Liam da hun gjorde det, sa en kilde til The Sun.

Twitter-profilen sin omtalte Cheryl selv indirekte utroskapsryktene:

«Hvis noen tror den dritten de leser i dag, så kjenner dere meg ikke i det hele tatt».

Fredag 9. november slipper Cheryl sin nyeste singel «Love Made Me Do It», hvor hun er innom sine tidligere forhold, men hun hevder at låta ikke handler om en bestemt eks, skriver Contacmusic.com.

LES OGSÅ: Røper detaljer rundt den bitre rettsstriden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer