KRANGLER: - Han slo meg, sier Oksana Grigorieva. Mel Gibson slår derimot tilbake mot påstandene. Foto: Stella Pictures
KRANGLER: - Han slo meg, sier Oksana Grigorieva. Mel Gibson slår derimot tilbake mot påstandene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hevder hun ble slått av Mel Gibson

Superstjernen blir anklaget for mishandling.

Publisert
SEHER.NO: Det er et av de mest opprivende bruddene i Hollywood. Nå anklager også Mel Gibson (54) og hans eks-kjæreste Oksana Grigorieva (40) hverandre for mishandling, samtidig som de kjemper om datteren Lucia.

- Han slo meg, sier Oksana Grigorieva til TMZ.

Gibson og Grigorieva har på forholdsvis kort tid blitt bitre fiender. Etter drøyt ett års forhold separerte paret seg i mai, og den russiske sangerinnen anklager nå sin eks-kjæreste for å ha mishandlet henne 6. januar i år.

Ifølge Radaronline kontrer Gibson derimot med å anklage Oksana for å ha opptrådt fornedrene mot ham.

- Han ljuger, sier Oksana til nettstedet.

Samtidig fortsetter parets strid i retten om samværsretten til datteren Lucia. I mai ble de enige om at Lucia skulle bo hos Oksana, men at Mel får full besøksrett til sin datter.

Dette har derimot Oksana angret på, og mandag kontaktet advokatene hennes Mel Gibson med beskjeden om at etter at den mistenkte mishandlingen ble kjent har Gibson blitt ilagt besøksforbud.

Han fikk ikke vise seg nærmere enn hundre meter fra Grigorieva, mens han heller ikke fikk treffe datteren før etter domstolsforhandlingen i juli.

Dagen etter lyktes han derimot å få beslutningen endret, og han har nå tillatelse til å se Lucia, skriver TMZ.

Det var i april i fjor at Mel Gibson og Oksana Grigorieva for første gang ble sett sammen. Da hadde det bare gått en drøy uke siden han skilte seg fra Robyn, som han var gift med i 28 år. 

Lucia er Gibsons åttende barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 LES OGSÅ: - Mel er en fantastisk elskerVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer