Hevder hun ble operert av romvesener

«Nanny»-stjernen Fran Drescher mener hun og eksmannen Peter Marc Jocobson ble programmert av utenomjordiske.

BORTFØRT: Den tidligere «Nanny»-stjernen Fran Drescher hevder hun har blitt bortført av romvesener. Foto: All Over Press
BORTFØRT: Den tidligere «Nanny»-stjernen Fran Drescher hevder hun har blitt bortført av romvesener. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Nanny»-stjernen Fran Drescher (54) mener hun ble bortført at romvesener i ungdommen, og at de programerte inn en liten brikke i hånden hennes.

Til Huffington Post sier TV-stjernen at hun tror nøyaktig det samme skjedde med hennes homofile eksmann og «Nanny»-skaper Peter Marc Jacobson.

- Det er morsomt fordi Peter og jeg så begge romvesener før vi kjente hverandre. Vi opplevde begge det da vi kjørte på veien med fedrene våre. Vi gikk begge på ungdomsskolen og når vi møttes noen år senere, innså vi at vi hadde hatt samme opplevelser.

Drescher tror hun møtte ektemannen Peter nettopp på grunn av romvesenenes operasjon på dem begge.

- Jeg tror på et vis at vi ble programert til å møtes. Vi har begge et arr. Det er det eksakt samme arret på nøyaktig samme sted, sier Drescher til Huffington Post.

Dreschers eksmann er på sin side ikke like overbevist om at arret stammer fra utenomjordiske individer. Han mener arrene har kommet som følge av en skarp gjenstand eller en kopp med varmt vann.

Fran Drescher, derimot, står på sitt og hevder hardnakket at de to har blitt operert av romvesener.

- Jeg sa til ham at det er det romvesenene har programert oss til å tro. Det er virkelig der chip-en er, sier TV-stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Etter 20 års ekteskap sto han fram som homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer