EN LØGN: Etter at singelen floppet, tvang plateselskapet Lady Gaga til å late som at hun brakk hoften, slik at publikum skulle bli interessert i comebacket hennes. Det hevder en kilde med forbindelser hos stjernens plateselskap. Foto: All Over Press
EN LØGN: Etter at singelen floppet, tvang plateselskapet Lady Gaga til å late som at hun brakk hoften, slik at publikum skulle bli interessert i comebacket hennes. Det hevder en kilde med forbindelser hos stjernens plateselskap. Foto: All Over PressVis mer

Hevder hoftebruddet var en løgn

- De tvang henne til å late som at hun brakk hoften.

SEOGHØR.NO: Det siste året har vært en nedtur for Lady Gaga (27) sin del.

UGJENKJENNELIG: Det var Lady Gaga som skjulte seg under denne heldekkende hvite drakten. Superstjernen brukte den da hun lanserte sitt nye album Artpop, Foto: Derek Storm / Splash News/ All Over Press
UGJENKJENNELIG: Det var Lady Gaga som skjulte seg under denne heldekkende hvite drakten. Superstjernen brukte den da hun lanserte sitt nye album Artpop, Foto: Derek Storm / Splash News/ All Over Press Vis mer

Singelen «Applause» ble ikke en like stor suksess som plateselskapet hadde håpet på, og nå ser også albumet «Artpop» ut til å floppe.

Albumet topper for tiden hitlistene, men det er ventet at albumet vil få et hardt fall nedover listene i løpet av kort tid.

Nettstedet Examiner.com skriver at plateselskapet Interscope har brukt svimlende 150 millioner kroner på markedsføring av albumet. Den første uken er det forventet at albumet selger omkring 250.000 kopier - som er 75 prosent mindre enn Gagas forrige album gjorde i løpet av den samme tiden.

Nå forteller en kilde med forbindelser hos Gagas plateselskap at den siste tiden har vært en katastrofe både for stjernen og selskapet. Blant annet ble Gaga bedt om å late som at hun brakk hoften, slik at hun kunne «forsvinne» en liten stund.

- Albumet skulle egentlig ha blitt gitt ut før jul i fjor. De ba henne om å spille inn alt på nytt. Da turneen floppet, ba de henne om å fake hofteskaden, slik at Gaga kunne bli borte noen måneder.

I RULLESTOL: Bildet av Gaga ble tatt tidligere i år. Men har kilden rett, er det hele bare tull. Foto: All Over Press
I RULLESTOL: Bildet av Gaga ble tatt tidligere i år. Men har kilden rett, er det hele bare tull. Foto: All Over Press Vis mer

- På den måten ville publikum bli interessert i «comebacket» hennes. Men da singelen «Applause» også floppet, ba Interscope Gaga om å spille inn albumet enda en gang, forteller kilden.

Artikkelen fortsetter under bildet.Lady Gaga fortalte nylig selv om at hun hadde et høyt forbruk av marihuana under tiden da hun angivelig hadde brukket hoften. Kilden hevder imidlertid at det skal være mye verre enn som så.

- Hun har vendt ryggen til alle som har hjulpet henne. Hun hevder hun kun røyker marihuana, men det er langt ifra sannheten. Hun dør en sakte død hver dag, og ingen er der for å hjelpe henne.

LES OGSÅ: - Jeg røykte 15 joints hver eneste dag