Hevder han var utro på bryllupsdagen

23-åring har satt advokater på saken. Ekteskapet til Ashton Kutcher er over, melder blad.

NY UTROSKANDALE: Denne gangen er det en 23 år gammel kvinne som hevder hun hadde sex med Kutcher på hans seks års bryllupsdag. Foto: All Over Press
NY UTROSKANDALE: Denne gangen er det en 23 år gammel kvinne som hevder hun hadde sex med Kutcher på hans seks års bryllupsdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: En 23 år gammel kvinne anklager superstjernen Ashton Kutcher (33) for å ha vært utro mot kona Demi Moore (48) på parets seks års bryllupsdag.

Kvinnen skal ha møtt Kutcher på en nattklubb i San Diego på fredag. Sammen med stjernen forlot hun stedet, noe som skal ha endt med at de to tilbragte natten sammen. Nå har kvinnen, som amerikanske medier har valgt å ikke identifisere, satt advokater på saken.

- Hun skulle møte advokatene på tirsdag. Hun er helt satt ut, forteller en kilde til RadarOnline.com, og forklarer at 23-åringen har gått i skjul.

Festen i San Diego skal ha vart langt ut i de sene nattetimer for den nye «Two And a Half Men»-stjernen.

- Ashton så ikke ut som noen som feiret bryllupsdag, forteller en person som var tilstede på nattklubben til nettstedet.

Kutcher giftet seg med skuespillerstjernen Demi Moore 24. september 2005. Nå hevder Star Magazine at forholdet har tatt slutt.

- Ashton og Demi har allerede tatt ut separasjon, og ekteskapet er over. Forholdet tok slutt på grunn av Kutchers kontinuerlige utroskap. Dette er veldig smertefullt for Demi, sier en kilde til bladet.

Det ble tidligere avslørt at superstjernen var utro med Brittney Jones, som da det skjedde var 21 år gammel. Hun fortalte at de hadde sex på sofaen i Kutchers stue mens Demi spilte inn en film i Detroit.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun holder på å forsvinne