ETTERLOT SEG FAMILIE: Tony var gift med Donna Scott i 18 år. Paret fikk de to tvillingbrødrene Frank og Max sammen (12). Foto: Fame Flynet
ETTERLOT SEG FAMILIE: Tony var gift med Donna Scott i 18 år. Paret fikk de to tvillingbrødrene Frank og Max sammen (12). Foto: Fame FlynetVis mer

Hevder han led av hjernekreft

«Top gun»-regissøren Tony Scott tok livet sitt. Tom Cruise sørger.

SEOGHØR.NO: Mandag kom sjokknyheten om at regissøren Tony Scott tok sitt eget liv på søndag i Los Angeles. Han ble 68 år. Nå hevder nettstedet Radar Online at han led av hjernekreft.

- Hjernekreft kan påvirke pasientens evne til ta avgjørelser, og veie fordeler mot ulemper. Den kan lede dem til å tro at situasjonen er håpløs, mens det er faktisk ting man kunne gjort. Skader i forskjellige deler av hjernen, kan forårsake endringer i den kognitive funksjonen. Blant annet tankeprosessen, men også sansene og motorikken, sier nevrologen Lee D. Cranberg, professor fra det amerikanske Harvard-universitetet i staten Massachusetts.

Tony var lillebroren til Ridley Scott. De to sto bak sommerens storfilm «Prometheus», der var Tony produsent og broren regissør. Tony har selv regissert flere storfilmer som «Enemy of the state», «Top Gun», og «Mission Impossible».

- Tony var en nær venn som jeg vil savne dypt. Han var en visjonær, som satte sitt eget stempel på filmens verden. Jeg sørger og sender mine tanker til familien hans, sier skuespilleren Tom Cruis, som fikk sitt store gjennombrudd i nettopp «Top Gun».

Han skal ha lagt igjen et avskjedsbrev på på kontoret sitt, som politiet har beslaglagt. Foreløpig har de valgt å ikke publisere innholdet. Hjernekreften han led av, skal ha vært av typen det ikke gikk an å operere. Nettstedet TMZ hevder imidlertidig at ryktene om hjernekreft er falske.

- Scott kan ha vært redd for å miste sine mentale funksjoner, og fått lyst til å avslutte livet før han kom inn i en ond sirkel. Han kan ha mislikt tanken på å måtte være avhengig av andre, og trenge omsorg, sier Cranberg.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Noomi rapace - Ble forlatt av faren som baby