<strong>RØMTE VEKK:</strong> Artisten Robbie Williams avslører at et tidligere hus han bodde i, ble hjemsøkt av et spøkelse. På et tidspunkt skal det ha vært så ille at 45-åringen ikke turte å pusse tennene sine. Foto: NTB Scanpix
RØMTE VEKK: Artisten Robbie Williams avslører at et tidligere hus han bodde i, ble hjemsøkt av et spøkelse. På et tidspunkt skal det ha vært så ille at 45-åringen ikke turte å pusse tennene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Robbie Williams:

Hevder han ble hjemsøkt av spøkelse

Artisten Robbie Williams måtte rømme huset og sjekke inn på hotell.

Publisert

«Take That»-stjernen Robbie Williams (45) har tidligere hevdet at han kunne snakke med døde mennesker og at han opplevde overnaturlige opplevelser i barndommen.

I et intervju med The Sun, gjengitt av Contact Music i mai forklarte rockestjernen at han også hadde «lucid dreams» eller «bevisste drømmer». Dette kan beskrives som en drømmeaktivitet der man er klar over at man drømmer, og i varierende grad kan man være i stand til å endre drømmene etter egen vilje. Ifølge 45-åringen inneholdt drømmene blant annet UFOer.

Nå er det nok et intervju med rockestjernen som vekker oppsikt. Williams gjester nemlig Jo Woods podkast «Alien Nation», og der forteller han om sine tidligere møter med et mystisk spøkelse, som han ikke ble kvitt med det første, ifølge Female First.

Ble livredd

- Jeg brukte mye kokain på det tidspunktet. Jeg kunne være i huset og høre fotsteg som gikk opp trappen. Det ble etter hvert verre. Hun (ekskjæresten, journ.anm.) trodde at det var morfaren sin, forteller 45-åringen i podkasten om det han mener var et hjemsøkt spøkelse i huset sitt.

Videre forteller rockestjernen at når han satte seg inn i bilen sin, hoppet det en skikkelse inn. Dette skal ha vært siste dråpen for Williams.

- Etter to måneder klarte jeg ikke mer. Jeg tenkte at hvis jeg blir her kom jeg til å ta mitt eget livet, fortsetter han.

Måtte sjekke inn på hotell

Til slutt skal rockestjernen ha blitt så redd at han ikke turte å pusse tennene sine og bestemte seg derfor for å sjekke inn på hotell sammen med sin daværende kjæreste.

- Jeg våknet en dag og det var en mørk skygge ved kanten av sengen min. Jeg var altfor redd til å stå opp og pusse tennene mine, ettersom jeg var tvunget til å gå gjennom skyggen.

<strong>HJEMSØKT:</strong> Robbie Williams hevder at gjenferdet hoppet inn i bilen sammen med ham. Foto: NTB Scanpix
HJEMSØKT: Robbie Williams hevder at gjenferdet hoppet inn i bilen sammen med ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Artisten skal ha fortalt en ansatt i plateselskapet sitt om hendelsene med spøkelset og i podkasten beskriver han møtene med gjenferdet som dramatiske.

I ettertid fikk 45-åringen vite at huset han mener var hjemsøkt, var bygget over en massegrav av mennesker som døde av svartedauden - den alvorlige byllepest-pandemien som rammet store deler av Vest-Europa og deler av Asia i perioden 1346-1722.

Uforklarlige opplevelser

Ifølge Contact Music har stjernen tidligere innrømmet at han har hatt mange uforklarlige opplevelser opp gjennom årene, som har påvirket livet hans.

- Det har aldri vært perioder i livet mitt hvor jeg ikke har vært oppmerksom på tilstedeværelsen av «noe». Fenomenet har vært konstant, sa han.

45-åringen uttrykte også at selv om han ikke helt forstår hva han ser og føler med jevne mellomrom, så er han takknemlig for disse «synene».

- Jeg ville aldri vært der jeg er i dag hvis det ikke hadde vært for denne «troen min» eller «halv-troen» min.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kone Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

La om livsstilen

Det er trygt å si at Robbie Williams har levd livet sitt som en rockestjerne. 45-åringen er blant annet kjent for sine opphold på rehab, psykiske nedturer og ville damehistorier.

Men etter årevis med festing bestemte Williams seg for å ta grep. I dag er han gift med den amerikanske skuespilleren Ayda Field (40) og har barna Theodora Rose (6), Charlton Valentine (4) og Colette Josephine (10 md.).

<strong>TREBARNSFORELDRE:</strong> Rockestjernen Robbie Williams og skuespilleren Ayda Field har vært et par siden 2006. Fire år senere giftet de seg. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Rockestjernen Robbie Williams og skuespilleren Ayda Field har vært et par siden 2006. Fire år senere giftet de seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med Daily Star, gjengitt av Contact Music fortalte stjernen at han hadde byttet ut kokain og strippere til fordel for hummus og selleri.

Nylig bestemte trebarnsfaren seg også for å stumpe røyken, og heller ty til fargelegging, noe han mener hjelper ham fra å ta oppmerksomheten bort fra røyksuget.

View this post on Instagram

@robbiewilliams #saturdayvibes AWxx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

- Det er en tøff kamp. Jeg har klart meg fint hele uka. Det har vært en sekser ut av ti når det kommer til vanskelighetsgrad. Så, siste halvannen timen, kollapset jeg og fikk panikkanfall. Jeg ble helt overveldet, og måtte komme meg ut av huset for å roe meg litt ned, avslørte han.

LES OGSÅ: Fjernet silikonen i brystene etter Robbie Williams-intervju

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer