Robbie Williams:

Hevder han ble hjemsøkt av spøkelse

Artisten Robbie Williams måtte rømme huset og sjekke inn på hotell.

RØMTE VEKK: Artisten Robbie Williams avslører at et tidligere hus han bodde i, ble hjemsøkt av et spøkelse. På et tidspunkt skal det ha vært så ille at 45-åringen ikke turte å pusse tennene sine. Foto: NTB Scanpix
RØMTE VEKK: Artisten Robbie Williams avslører at et tidligere hus han bodde i, ble hjemsøkt av et spøkelse. På et tidspunkt skal det ha vært så ille at 45-åringen ikke turte å pusse tennene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Take That»-stjernen Robbie Williams (45) har tidligere hevdet at han kunne snakke med døde mennesker og at han opplevde overnaturlige opplevelser i barndommen.

I et intervju med The Sun, gjengitt av Contact Music i mai forklarte rockestjernen at han også hadde «lucid dreams» eller «bevisste drømmer». Dette kan beskrives som en drømmeaktivitet der man er klar over at man drømmer, og i varierende grad kan man være i stand til å endre drømmene etter egen vilje. Ifølge 45-åringen inneholdt drømmene blant annet UFOer.

Nå er det nok et intervju med rockestjernen som vekker oppsikt. Williams gjester nemlig Jo Woods podkast «Alien Nation», og der forteller han om sine tidligere møter med et mystisk spøkelse, som han ikke ble kvitt med det første, ifølge Female First.

Ble livredd

- Jeg brukte mye kokain på det tidspunktet. Jeg kunne være i huset og høre fotsteg som gikk opp trappen. Det ble etter hvert verre. Hun (ekskjæresten, journ.anm.) trodde at det var morfaren sin, forteller 45-åringen i podkasten om det han mener var et hjemsøkt spøkelse i huset sitt.

Videre forteller rockestjernen at når han satte seg inn i bilen sin, hoppet det en skikkelse inn. Dette skal ha vært siste dråpen for Williams.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer