FLØRTET: Ryktene om en romanse mellom Jeremy Renner og Jessica Simpson startet da de to flørtet heftig under et cocktailparty i mars. Foto: All Over Press
FLØRTET: Ryktene om en romanse mellom Jeremy Renner og Jessica Simpson startet da de to flørtet heftig under et cocktailparty i mars. Foto: All Over PressVis mer

Hevder forholdet bare var en bløff

Kan alt ha vært et spill for galleriet?

SEHER.NO:  Tidligere i vår gikk ryktene om at Jessica Simpson (29) hadde funnet tonen med den Oscarnominerte «Hurt Locker»-stjernen Jeremy Renner (39), etter at de flørtet med hverandre på et cocktailparty. Mandag skjøt ryktene fart på ny.

Årsaken var at Simpson og Renner nylig ble sett da de gikk inn på det samme hotellet i Washington klokka tre på natten. Og ifølge US Magazine, gikk de inn med bare 30 sekunders mellomrom.

Nå hevdes det derimot at det hele var et eneste stort spill for galleriet. En kilde forteller nemlig til RadarOnline at de to stjernene gjorde det for PR'ens skyld.

- Jeremy har i virkeligheten datet en blondine i New York. Denne jenta spurte ham om dette med Jessica da historien kom ut, men da sa han bare at de er venner og at de gjorde det bare for å få publisitet, sier kilden til nettstedet.

Nylig ble Jessica Simpson spurt om sitt forhold til Renner, men svarte med stillhet. I steden begynte hun å prate om hvordan hun ser på eldre menn.

- Jeg vet at jeg nærmer meg 30, og det hender at jeg kjenner det. Jeg tror at 30 blir et bra år for meg, sa hun til US Magazine den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg liker å ha skitne tenner