Hevder Flipper begikk selvmord

- Hun var virkelig deprimert, sier delfinstjernens trener.

VILLE DØ: - Hun svømte inn i armene mine, pustet en gang - og lot det bli med det. Jeg slapp henne, og da sank hun rett ned på bunnen av tanken, sier Flippers trener, Ric O'Barry. Foto: AP
VILLE DØ: - Hun svømte inn i armene mine, pustet en gang - og lot det bli med det. Jeg slapp henne, og da sank hun rett ned på bunnen av tanken, sier Flippers trener, Ric O'Barry. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Marineaktivist og delfintrener Ric O'Barry bestemte seg for å vie livet sitt til å redde niser og hval etter å sett 1960-tallsstjernen «Flipper» fra det populære TV-showet med samme navn. Nå avslører O'Barry at delfinen valgte å ta sitt eget liv. I hvert fall om man skal tro ikke alltid like pålitelige National Enquirer.

O'Barry har hjulpet til med å trene delfiner for det elskede TV-showet, men ga seg da den beste delfinen av dem alle heller stoppet å puste enn fortsatt å leve i fangenskap.

- Hun var virkelig deprimert, sier O'Barry til nettstedet.

Ifølge delfintreneren var det helt tydelig at det folkekjære dyret ikke ønsket å fortsette livet.

- Man må forstå at delfiner og hval ikke puster slik som oss. Hvert eneste åndedrag de gjør er en bevisst handling, de kan ende sitt liv når de vil. Hun svømte inn i armene mine, pustet en gang - og lot det bli med det. Jeg slapp henne, og da sank hun rett ned på bunnen av tanken, forteller Ric O'Barry til National Enquirer.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Alba tente delfiner