Hevder ekteskapet går mot slutten

Orlando Bloom og Miranda Kerr bruker ikke gifteringene sine.

GÅR MOT BRUDD?: Det spekuleres i om ekteskapet mellom Miranda Kerr og Orlando Bloom er i ferd med å gå mot slutten. Foto: Fame Flynet
GÅR MOT BRUDD?: Det spekuleres i om ekteskapet mellom Miranda Kerr og Orlando Bloom er i ferd med å gå mot slutten. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Orlando Bloom (35) og Miranda Kerr (29) giftet seg i all hemmelighet i 2010. I fjor fikk de sønnen Flynn, noe Kerr sa det var det var det største hun hadde opplevd i sitt liv.

Nå spekuleres det i om ekteskapet er i ferd med å slå sprekker, skriver The Sun. Grunnen er at både Orlande og Miranda gjentatte ganger har vist seg uten gifteringene den siste tiden.

- Hun bruker ikke ringen sin, og det har vært så mye som har skjedd i det siste. Det virker som Orlando har forsvunnet ut av bildet, sier en kilde til avisen.

Miranda, som er undertøysmodell for «Victoria's Secret», sa tidligere at hun trodde hun skulle dø under fødselen.

Mirandas manager benekter imidlertid at det er noen sannhet i bruddryktene.

- Det er absolutt ingen sannhet bak ryktene, sier manageren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Droppet 15-millioners BH-en

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer