Johnny Depp og Amber Heard:

Hevder ekskona manipulerte bildene

Dramaet mellom Johnny Depp og ekskona Amber Heard ser ikke ut til å ta slutt med det første.

STRID: Det er flere år siden skuespillerduoen gikk hvert til sitt, men dramaet er fremdeles ikke lagt på is. Her i 2015. Foto: James Shaw / Shutterstock Editorial / REX / NTB
STRID: Det er flere år siden skuespillerduoen gikk hvert til sitt, men dramaet er fremdeles ikke lagt på is. Her i 2015. Foto: James Shaw / Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke første gang den bitre striden mellom Hollywood-stjernen Johnny Depp (58) og ekskona Amber Heard (35) blir blottlagt i media. Nå har det nemlig kommet frem nye detaljer.

Det skriver Page Six, som henviser til rettsdokumenter levert hos kretsdomstolen i Fairfax County.

I 2016 ble det kjent at skuespillerduoen skulle skilles, etter å ha hatt et svært turbulent forhold. Kort tid senere ble også Depp anklaget for partnervold av Heard gjentatte ganger.

SØKSMÅL: Johnny Depp gikk til sivilt søksmål mot den britiske avisen The Sun. Video / Foto: NTB. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Nytt søksmål

I en årrekke har det vært dårlig stemning mellom de tidligere ektefellene, hvor de flere ganger har anklaget hverandre i hytt og pine - for blant annet bæsjing i sengen og vodkaflaske-angrep.

Selv om skilsmissen ble offisiell helt tilbake i 2017, blir det stadig avslørt nye detaljer om eksparet. Denne gangen er det imidlertid snakk om at Depp kjemper for sin sannhet.

Nå er det tydelig at han har fått nok og vil bevise for alle at han ikke er en «konebanker», som The Sun tidligere har hengt han ut som.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Vis mer

En domstol i Virginia avgjorde onsdag at Depps team kan få gi en ekspert tilgang til Heards telefon, i håp om å få bevist at hun forfalsket skadene han angivelig skulle ha gitt henne.

«Pirates of the Caribbean»-stjernen står fremdeles i en juridisk kamp mot ekskona. Nå fører han imidlertid et injuriesøksmål mot Heard på 50 millioner dollar, tilsvarende 428 millioner norske kroner.

Årsaken til søksmålet mot Heard er blant annet en artikkel fra 2019 som ble publisert i Washington Post. Der skrev hun om hvordan det var å leve med vold i hjemmet. Dette resulterte i at stjernen følte seg ærekrenket.

Heard skal aldri ha nevnt Depps navn i artikkelen.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Manipulering?

Som kjent har Heard tidligere gått ut med at hun ble utsatt for psykisk og fysisk vold av Depp mens de var sammen. I den forbindelse dukket det også opp en rekke bilder som ble delt verden rundt. Bildene, som hun selv hadde tatt, viste to blåmerker rundt øyeregionen.

På den tiden påsto hun at det var Depp som hadde påført skadene.

VISTE FREM BLÅMERKER: Et av bildene av Amber Heard som er blitt delt offentlig. Foto: Fairfax County Court/ MEGA/ NTB
VISTE FREM BLÅMERKER: Et av bildene av Amber Heard som er blitt delt offentlig. Foto: Fairfax County Court/ MEGA/ NTB Vis mer

Det er imidlertid disse bildene som Depp har reagert kraftig på og hevder er manipulerte.

Benjamin Chew, som er Depps advokat, kom nylig med ferske anklager mot Heards advokat i dokumenter til kretsdomstolen i Fairfax County i Virginia:

ENSOM: Venke Knutson gjeste «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

«Ms. Heards advokat har gjentatte ganger brukt disse falske fotografiene ved vitneforklaringer under ed», hevder Chew i dokumentene.

Chew hevder også at tidligere bilder som ble gitt til Depps juridiske team, hadde blitt levert uten metadata, noe som vil si at ingen detaljer kunne bekreftes, ifølge eksperten deres Brian Neumeister.

«Mr. Neumeisters foreløpige undersøkelse viser at en rekke av fotografiene har blitt kjørt gjennom et redigeringsprogram kalt Photo 3, som enkelt kan manipulere bilder - for eksempel å legge på blåmerker som egentlig ikke eksisterte», hevder Chew.

RIV I HJERTET: I kveldens Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Elaine Bredehoft, advokaten til Heard, sier som følgende til Page Six om den pågående saken:

- Heard ønsker muligheten til å presentere bevisene sine i en rettssal, i en rettssak med en jury, til neste år, og hevder videre at Depp og hans juridiske team prøver å behandle saken ved hjelp av media.

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke takle smerten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer