Hevder dette ikke er som det ser ut

Amy og Christer fant tonen under lakenet på «Paradise Hotel».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Paradise Hotel» får gjengen seg en fest, og når kvelden er over, blir det ekstra hyggelig på rommet der Christer Reiersøl (21) og Amy Kristiansen (20) bor.Under lakenet blir det svært hyggelig, og bevegelsene taler for seg selv. Men både Amy og Christer hevder det ikke skal ha vært snakk om sex.- Meg og Christer, det var egentlig veldig artig. Jeg har tenkt veldig på det i ettertid, hvordan det egentlig ser ut. Men det skjedde jo ingenting, det var bare at vi hadde det veldig gøy med de sjakkbrikkene, forteller Amy.Reiersøl snakket til Seoghør.no om sex på hotellet før han sjekket inn.- Sex er en helt naturlig ting, og jeg har ingen personlige problemer med å ha sex på TV, sa Reiersøl den gangen.Deltageren mente det ville bli spennende å se om klarte å si nei, noe han til vanlig ikke er spesielt god til.- Jeg kunne hatt sex veldig fort der inne hvis jeg hadde gått hundre prosent inn for det. Men det blir spennende å utfordre seg selv, jeg er så dårlig til å si nei, sa han til Seoghør.no.Se klippet øverst i saken.«Paradise Hotel» sendes mandag-torsdag klokken 21.30 på TV3.LES OGSÅ: - Jeg så at han løy til meg

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer