Hevder det hele er juks

TV-produsent i strupen på Kim Kardashian.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (32) går for tiden igjennom en turbulent skilsmisse fra basketstjernen Kris Humphries (28).

Paret var kun gift  i 72 dager, noe som fikk mange til å tro at det hele bare var juks.

Nå innrømmer en av produsentene til det populære realityshowet «Keeping up with The Kardashians» at skilsmisse-scenen vist på showet er falske.

I et rettsdokument fremskaffet av Life & Style magazine, forteller produsent Russel Jay hemmelige detaljer om hvordan showet og noen elementer av Kims bryllup, fra forslaget til skilsmisse, var regissert.


Russels uttalelser hevder at Kim visste om når frieriet skulle komme, og spilte inn scenen flere ganger da hun ikke var fornøyd med sin første reaksjon.

Produsenten hevder også at minst to scener der Kris ble stilt i et dårlig lys var regissert, spilt inn på nytt eller redigert og at Kim ofte brukte en «gråtepinne» for å gråte på showet.

I en episode forteller Kim moren Kris Jenner at hun sliter med ekteskapet sitt, men Jay hevder dette bli filmet etter at Kim søkte om skilsmisse i 2011.

Uttalelsene synes å støtte Kris Humphries påstand om at Kim giftet seg med ham kun for publisitet.

Kardashian må møte i retten 6. mai for å forklare seg for anklagene.


Se Kim Kardashians nye hårsveis:

 LES OGSÅ:   - Ikke gift deg med henne 
 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer