Beyoncé:

Hevder det er komplikasjoner med Beyoncés tvillinger

Ifølge TMZ ble barna født allerede på mandag.

PÅ SYKEHUSET: Jay Z og Beyoncé skal ha fått tvillingene sine allerede på mandag. Det skal imidlertid være noe feil med dem ifølge flere kilder. Det er likevel ventet at alt kommer til å gå bra til slutt. Foto: NTB scanpix
PÅ SYKEHUSET: Jay Z og Beyoncé skal ha fått tvillingene sine allerede på mandag. Det skal imidlertid være noe feil med dem ifølge flere kilder. Det er likevel ventet at alt kommer til å gå bra til slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tidligere denne uken begynte ryktene å svirre. Flere medier og enkeltpersoner hevdet at Beyoncé (35) var innlagt på sykehus, klar for å føde de etterlengtede tvillingene. Hun og ektemannen Jay Z (47) kunngjorde i februar at de skulle bli foreldre på nytt, og at det denne gangen var to barn på vei.

Søndag morgen norsk tid kom det flere meldinger om at barna nå var her. Det fikk flere til å juble, etter som brukere av sosiale medier i flere måneder har spekulert rundt alt fra barnas kjønn til hvordan de vil se ut.

Melder om problemer

Nå virker det imidlertid som om det er trøbbel i paradis. TMZ skriver på sine nettsider at det skal være «små problemer» med barna.

Sladdernettstedet skriver at kilder nær familien forteller at tvillingene ble født allerede på mandag, på et sykehus i Los Angeles-området. Det skal ikke ha gått helt knirkefritt for seg.

Siden skriver at legene mener det er noen «små problemer» med barna, og at det er grunnen til at de ennå ikke er skrevet ut av sykehuset.

RYKTESTORM: Dette bildet, av en ikke-identifisert kvinne, har fått mange til å tro at paret har fått en gutt og en jente. Hun ble fotografert med denne buketten på vei inn på sykehuset der
RYKTESTORM: Dette bildet, av en ikke-identifisert kvinne, har fått mange til å tro at paret har fått en gutt og en jente. Hun ble fotografert med denne buketten på vei inn på sykehuset der Vis mer

Legene vil nemlig holde dem under observasjon til de er sikre på at alt går bra med barna. Det skal dreie seg om en gutt og en jente, men dette er heller ikke bekreftet.

En kilde sier til nettstedet at den nybakte moren fortsatt også er på sykehuset, og at det skal gå bra med henne. Det er ventet at det kommer til å gå bra med barna etter hvert, når de har fått riktig behandling.

Ingen i artistens team har uttalt seg om påstandene ennå.

HØY SIKKERHET: Biler og sikkerhetsvakter har holdt til utenfor sykehuset i Los Angeles siden midten av forrige uke. Foto: NTB scanpix
HØY SIKKERHET: Biler og sikkerhetsvakter har holdt til utenfor sykehuset i Los Angeles siden midten av forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etterlengtet familieforøkelse

Meldingen om at stjerneparet ventet tvillinger avslørte Beyoncé selv via et bilde av gravidmagen på Instagram. På bildet sitter sangstjernen i undertøyet på en seng av fargerike blomster.

Bildet har i skrivende stund fått 11 millioner likerklikk, noe som ifølge Billboard er rekordhøyt.

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. - The Carters, skrev hun til bildet.

Også da sangstjernen var gravid med datteren Blue Ivy (5) i 2011, avslørte hun nyheten på overraskende vis.

Mot slutten av hennes opptreden under MTV Video Music Awards, åpnet hun dressjakken og viste fram en voksende mage.

- Å være gravid føltes veldig likt som å forelske seg. Man er så åpen og overlykkelig. Det er ingen ord som kan beskrive hvordan det er å ha en baby voksende på innsiden av seg, så selvfølgelig har man lyst til å skrike det ut og fortelle det til alle, fortalte Grammy-vinneren i HBO-dokumentaren «Life Is But a Dream» i 2013, ifølge Us Weekly.

Rykter om at det berømte paret ønsket å utvide familien svirret lenge før de faktisk kunne dele gladnyheten med verden.

- De prøver definitivt å bli gravide. Beyoncé drømmer sårt om det. Jay Z har gitt henne alt hun kunne drømme om i livet, og nå ønsker hun å gi noe tilbake til ham - nemlig en sønn, sa en kilde til Hollywoodlife i januar i fjor.

Måtte forsvare graviditeten

Beyoncé og rapperen Jay Z falt for hverandre i 2002 etter å ha spilt inn låten «'03 Bonnie & Clyde» sammen. Seks år etter giftet duoen seg under en privat seremoni i New York.

7. januar 2012 kunne ekteparet glede seg over å ha fått et nytt medlem til familien, da sjarmtrollet Blue Ivy kom til verden.

Den lille jenta ble født ved hjelp av keisersnitt på Lenox Hill i New York, og det mektige superparet hadde sørget for strengt sikkerhetsvakthold, og at store deler av sykehusetasjen var forbeholdt dem, ifølge Daily Mail.

Underveis i graviditeten måtte Beyoncé forsvare rykter om at hun faktisk var gravid etter at rykter om at hun forfalsket graviditeten ved hjelp av en pute på magen oppsto.

Ryktene ville nemlig ha det til at superstjernen ikke skulle føde selv, men at barnet skulle bæres frem av en surrogatmor.

- Ryktene er dumme, latterlige og falske, sa hun til ABC News.

LES OGSÅ: «Hemmeligheten» til Obamas datter vekker oppsikt

ÅRETS ALBUM: Adele vant Grammy for årets album. I takketalen hyllet hun Beyonce. Video: CNN Vis mer