TOK GREP: - Britney Spears har gått ned mer enn 13 kilo på 30 dager, hevder avisen National Enquirer å vite. Her er hun avbildet like før kuren startet på bildet til venstre og etter på bildet til høyre. Foto: All over press
TOK GREP: - Britney Spears har gått ned mer enn 13 kilo på 30 dager, hevder avisen National Enquirer å vite. Her er hun avbildet like før kuren startet på bildet til venstre og etter på bildet til høyre. Foto: All over press Vis mer

Hevder Britney Spears har jukset frem superkroppen

Superstjernen beskyldes for å ha tatt til skalpellen for å fikse på figuren.

Publisert
SEHER.NO: Når Britney Spears gjør comeback gjør hun det med en superslank figur. Nå anklages hun for å ha operert seg i form.

Det er avisen National Enquirer som beskylder pop-prinsessen for å ha forvandlet seg gjennom en kombinasjon av fettsuging, anti-fettbehandling og steinhard trening.

- Hun har gått ned mer enn 13 kilo på 30 dager, skriver avisen, som samtidig hevder at Britney skal ha gjennomført behandling hos en plastikk-kirurg i Las Vegas 1. og 7. april i år.

Men ifølge en ikke-navngitt kilde skal altså 29-åringen også ha satt igang med et meget ambisiøst treningsprogram for å komme i form til «Femme fatale»-turneen.

- Britney løper på tredemølla i sitt eget treningsstudio hver eneste dag. Og samboeren hjelper henne med å holde seg borte fra de kaloririke kaffedrikkene, samt å holde treningstidene, sier kilden til National Enquirer.

Til nettstedet Gossip Cop sier superstjernens talsperson at National Enquirers skriverier om Britneys angivelige skjønnhetsoperasjoner er det reneste «skvip». Britneys «nye» kropp er nemlig et resultat av hard trening, mener talspersonen.

Britney Spears selv skal nylig ha uttalt at hun har trenet seks timer hver dag, seks dager i uka, for å komme i form til turneen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor kan ikke Britney gifte seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer