Hevder Brad og Angelina giftet seg i julen

Nye rykter om at Brad Pitt og Angelina Jolie giftet seg hos stjernedesigner Donna Karan.

ENDELIG GIFT?: Nok en gang kommer det bryllupsrykter rundt Brad Pitt og Angelina Jolie.  Foto: All Over Press
ENDELIG GIFT?: Nok en gang kommer det bryllupsrykter rundt Brad Pitt og Angelina Jolie. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det svirrer nå rykter om at Brad Pitt og Angelina Jolie skal ha giftet seg i all hemmelighet på første juledag i Karibien.

Ifølge avisen The Telegraph skal paret ha giftet seg i en intim seremoni i øygruppen Turks and Caicos. Ryktene kommer åtte måneder etter at paret i april offentliggjorde at de hadde forlovet seg.

Paret, som nå har vært sammen i sju år, har tilbragt ferien på motedesigner Donna Karans feriehus. Både Brads foreldre Jane og William, og hans bror Doug og søster Julie skal ha vært der sammen med dem.

Ifølge avisen hadde familien leid 12 barnevakter til å ta seg av de seks barna på ferien.

Tidligere denne måneden kom det også fram i InTouch magazine at paret har vært å hentet gifteringene hos designer Neil Lane, og på premieren av filmen «Killing Me Softly», innrømmet Brad i november at bryllupet ville være «snart».

Nå er selvsagt ikke dette første gang rykter om et bryllup mellom dem har svirret, og så langt har det ikke kommet noen uttalelser fra paret om de nye bryllupsryktene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer