Hevder bildene ikke er juks

- Jeg har fått fortalt at jeg ikke trenger hjelp i den avdelingen.

KASTER KLÆRNE: Fotballstjernen har gjentatte ganger vist seg fram lettkledd. Foto: Armani
KASTER KLÆRNE: Fotballstjernen har gjentatte ganger vist seg fram lettkledd. Foto: Armani Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: David Beckham (36) har flere ganger posert i undertøyet for både Armani og nå H&M, men insisterer på at han aldri har jukset på bildene.

Med referanse til komikeren James Corden, som parodierer Becks ved å stappe en sokk i underbuksen, fastslår den ekte utgaven:

- Jeg har aldri, aldri gjort en James. Det har jeg ikke gjort i de opptakene jeg har vært med på, forhåpentligvis fordi jeg ikke trenger det. Jeg har fått fortalt at jeg ikke trenger hjelp i den avdelingen.

Og siden fotballstjernen først var i gang med å snakke undertøy med Daily Mirror, røper han at kona Victoria Beckham liker ham best i lange underbukser.

- Hun tvinger meg til å bruke dem hjemme. Men det er greit, siden de er komfortable og holder meg varm.

Beckham forklarte tidligere at han aldri ønsket å bli kjendis, og at alle valgene han har tatt har vært til det beste for fotballkarrieren hans.

- Noen tror at jeg har tatt valg basert på klubbens merkevare. Men det er ikke sant. Det er ikke én klubb jeg har spilt for på grunn av navnet. Jeg har bare tatt beslutninger til det beste for fotballkarrieren min, sa Beckham.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får bare dyre designerklær

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer