Hevder Bieber nekter å hjelpe sin syke bestefar

- Mulig han er verdt flere milliarder kroner, men dem har jeg ikke sett snurten av, sier bestefar George Bieber.

TURNÉ: Bieber var i Oslo tidligere denne uken, i København lørdag kveld og holder konsert i Stockholm mandag. Her fra den ene av de tre Oslo-konsertene. Foto: FameFlynet Norway
TURNÉ: Bieber var i Oslo tidligere denne uken, i København lørdag kveld og holder konsert i Stockholm mandag. Her fra den ene av de tre Oslo-konsertene. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ungpikeidolet Justin bieber (19) snudde denne uken Oslo på hodet da han holdt hele tre konserter på Telenor Arena rett utenfor hovedstaden.

Men samtidig som 19-åringen fra Canada farter Europa rundt for å oppfylle tusenvis av hylende tenåringsjenters høyeste ønske, ligger popstjernens syke bestefar George Bieber (61) hjemme i sin nedslitte og primitive hytte i Canada.

Han forteller til The Sun at hans verdensberømte barnebarn ikke har gjort noe for å hjelpe ham:

- Det er mulig han er verdt flere milliarder kroner, men dem har jeg ikke sett snurten av. Alt jeg har fått av ham er en TV, forteller 61-åringen til avisen, ifølge Daily Mail.

Ifølge avisen er George for syk til å kunne jobbe, ettersom han har store problemer med ryggen.

Hans kone Kathy (56) står for hjemmets inntekt, som er på noen usle kroner, etter at hun har gjort sin plikt hos den lokale industrifabrikken.

George har fått med seg sønnens utagerende oppførsel den siste tiden, og forteller at han ikke kjenner igjen sitt eget barnebarn:

- Hvem er det som passer på ham? Tro meg, dette er ikke den gutten som jeg en gang kjente!

61-åringen er faren til Justins pappa Jeremy.

Popidolets pressefolk har ifølge Daily Mail avkreftet at det bestefar George sier er sant:

- Dette er resirkulert tull, og bare dumt.

Justin Bieber reiste fra Oslo til København torsdag kveld. Han skal ha møtt ekskjæresten Selena Gomez (20) på Gardermoen, som ankom hovedstaden samtidig som konserten hans var ferdig.

Ifølge vitner skal de to ha delt et kyss på norsk jord.

Les alle våre Bieber-saker her!

LES OGSÅ: Jarle Andhøy er tilgitt av kameratens mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer