Hevder Beyoncé er utro med livvakten

Flere Hollywood-medier melder at Jay-Z og Beyoncé snart vil skilles.

UTROSKAPSRYKTER: Beyoncé blir mistenkt for utroskap mot ektemannen Jay-Z. Her på Nets-kamp.  Foto: Anthony J. Causi / Splash News
UTROSKAPSRYKTER: Beyoncé blir mistenkt for utroskap mot ektemannen Jay-Z. Her på Nets-kamp. Foto: Anthony J. Causi / Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jay-Z (44) og Beyoncé (32) fikk mye oppmerksomhet for at de ikke dukket opp i bryllupet til Kim Kardashian og Kanye West i helgen. Jay-Z er en av bestevennene til Kanye, og flere medier spekulerte derfor i årsaken til fraværet.

Ryktene har svirret om skilsmisse for stjerneparet, og nå er utroskap også blitt nevnt. Ifølge flere utenlandske medier skal Jay-Z ha mistanke om at sangeren er utro med Julius De Boer, en av livvaktene deres.

- Jay tror definitivt at det er noe på gang mellom Beyoncé og Julius, skal en nær kilde ha sagt til Hollywoodgossip.

Han skal ha ønsket å si opp vakten siden februar i fjor, men Beyoncé skal angivelig ha satt foten ned.

- Beyoncé og Jay-Z prøver å fremstille ekteskapet sitt som perfekt, men offentligheten begynner å se sprekker i forholdet. Solanges angrep på Jay-Z viste verden en helt ny side av Bey og hennes familie. Det inkluderer kvinnen som visstnok skal ha startet det hele ved å flørte med Jay-Z, nemlig Rachel Roy, skriver INB.

SKALDALEKVINNE: Rachel Roy har skapt mye drama for Beyoncé og Jay Z den siste tiden. Her på vei til Kim og Kanyes bryllup.  Foto: Maciel-FK-Juliano/X17online.com
SKALDALEKVINNE: Rachel Roy har skapt mye drama for Beyoncé og Jay Z den siste tiden. Her på vei til Kim og Kanyes bryllup. Foto: Maciel-FK-Juliano/X17online.com Vis mer

- Kun en fasade

TMZ fikk nemlig fått tak i en video som viser Beyoncés lillesøster Solange Knowles (27) som angriper Jay-Z i heisen på Standard Hotel etter MET-festen, mens Beyoncé selv ikke gjør en ting for å stoppe krangelen.

«Alle» spekulerer nå i om hva som kan være årsaken til angrepet, og på sosiale medier skrives både at Solange er sjalu på sin suksessrike storesøster, at Jay-Z skal ha vært utro med Rihanna, og at ekteparet er lei av å forsørge Solange og sønnen Daniel (9).

Nettstedet skriver at Solange skal ha blitt svært provosert over at Jay-Z angivelig skal ha flørtet hemningsløst med designeren Roy på MET-gallaen - bak søsteren Beyoncés rygg.

- Solange skrek om Rachel på vegne av Beyoncé, og spurte Jay: «hvordan kan du behandle søsteren min på den måten?».

I følge flere utenlandske tabloider skal paret ha vært i trøbbel i mange år. OK! skriver at en skilsmisse har vært på trappene i lang tid.

- Jay og Bey går ofte på offentlige arrangementer, men de har ikke vært lykkelig på lang tid. Faktisk så har de holdt på å skille seg lenge. Bey sier at Jay er den mest egoistiske personen hun kjenner. Solange har alltid vært mistenkelig overfor han, skriver Classicalite.

FASADE?: Flere medier spekulerer nå i om den lykkelige familien kun er en spill for galleriet.  Foto: All Over Press
FASADE?: Flere medier spekulerer nå i om den lykkelige familien kun er en spill for galleriet. Foto: All Over Press Vis mer

Fjernet bryllupstatoveringen?

Heisepisoden skal også ha vært årsaken til at de to ikke kom i bryllupet til «Kimye».

- De var invitert, men da de fikk vite at Rachel Roy kom ville de unngå all drama. Bryllupet var fylt med kjærlighet og var svært intimt, sa en kilde til IBT.

I stedet tilbragte paret helgen på The Hamptons. Beyoncé ønsket derimot paret til lykke på Instagram.

- Jeg ønsker dere et liv fylt av kjærlighet. Gud velsigne deres vakre familie, skrev Beyonce ved siden av «Kimyes» Vogue-bilde på Instagram.

KOM IKKE I BRYLLUPET: Beyoncé glimret med sitt fravær i bryllupet til Kim og Kanye. Her på vei hjem fra The Hamptons, samme helg.  Foto: Splash News/ All Over Press
KOM IKKE I BRYLLUPET: Beyoncé glimret med sitt fravær i bryllupet til Kim og Kanye. Her på vei hjem fra The Hamptons, samme helg. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Beyoncé har i det siste stilt uten ringer på fingrene, og har dermed avslørt at bryllupstatoveringen hun fikk da hun giftet seg med Jay-Z i 2008 nesten har forsvunnet.

Ifølge Daily Mail ser det ut til at tatoveringen er fjernet med laser.

Paret fikk tatovert romertallet IV på ringfingeren, som symboliserer hennes bursdag 4.september, hans bursdag 4. desember og bryllupsdagen 4.april.

FJERNET BRYLLUPSTATOVERING: Det spekuleres i om stjerneparet skal skille seg. Her viser Beyoncé at bryllupstaroveringen begynner å blekne.  Foto: All Over Press
FJERNET BRYLLUPSTATOVERING: Det spekuleres i om stjerneparet skal skille seg. Her viser Beyoncé at bryllupstaroveringen begynner å blekne. Foto: All Over Press Vis mer

Romertallet er også bakt inn i datterens navn, Blue Ivy, som kom til verden i januar for to år siden.

Jay-Z og Beyoncé giftet seg i 2008, og har datteren Blue Ivy Carter (2) sammen. Rachel Roy har døtrene Ava (14) og Tallulah (7), mens Solange har sønnen Daniel (9) med eksmannen Daniel Smith.

LES OGSÅ: Skværet opp ettter familiedramaet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer