Hevder åttlingene blir seksuelt misbrukt

Tidligere barnepiker mener Nadya Suleman gir blaffen i barna.

PÅ VIFT: Suleman og alle de 14 barna på iskrembar i Hollywood. Foto: Stella Pictures
PÅ VIFT: Suleman og alle de 14 barna på iskrembar i Hollywood. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nadya «Octo-mom» Suleman (37) ble kjent verden over da hun i 2009 ble mamma til åttlinger. Da hadde hun allerede seks barn fra før.

Siden den gang har 37-åringen kastet klærne i diverse magasiner, blitt erklært konkurs og blitt kjæreste med den 13 år yngre kroppsbyggeren Frankie G. (23).

Nå hevder tidliger barnepiker at det bak lukkede dører foregår mye snusk innad i Suleman-familien.

Flere av de tidligere barnepikene, som ønsker å være anonyme, forteller ifølge RadarOnline at noen av de eldste barna i familien forgriper seg fysisk og seksuelt på de mindre barna.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- En av de eldste guttene har tatt med seg en av de yngre jentene bort til et annet område, for så å beføle henne. Jeg fortalte Nadya alt, men hun gjorde ingenting for å stoppe det. «Det er greit, ikke tenk på det» var holdningen hennes, forteller en av nannyene.

Før de sluttet sendte barnepikene brev til alle husene i nabolaget hvor de forklare om situasjonen - i håp om at naboene ville holde øye med «Octo-mom»-barna.

Nå har tre av naboene tatt saken videre til barnevernet, selv om Suleman, ifølge nettstedet, fremdeles benekter anklagene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nadya Suleman hevder hun har levd i sølibat i 13 år 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer