Hevder at superstjernene gifter seg denne uken

Justin Timberlake og Jessica Biel blir dermed et av Hollywoods heiteste ektepar.

FORELSKA: De har vært sammen siden 2007, med et lite opphold i fjor. Denne uken hevdes det at de to gifter seg i Italia. Foto: All Over Press
FORELSKA: De har vært sammen siden 2007, med et lite opphold i fjor. Denne uken hevdes det at de to gifter seg i Italia. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Når, hvor og hvordan et av Hollywoods heiteste par skal gifte seg er på «alles» lepper om dagen.

Allerede tidligere i år svirret ryktene om at skuespiller Jessica Biel (30) og artist Justin Timberlake (31) hadde gitt hverandre sine «ja» i en hemmelig seremoni.

Men den gang ei.


I motsetning til Hollywood-paret Ryan Reynolds (35) og Blake Lively (25), som giftet seg under ett år etter at de ble sammen, har Biel og Timberlake ikke hatt noe bryllupshast.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Så sent som i august i år fortalte Biel at hun ikke stresset med bryllupsplanleggingen:


- Jeg trives godt med å være forlovet og føler ikke at det er noe som haster, sa hun ifølge nettstedet DailyMail.

Men skal vi tro RadarOnline skjer bryllupet allerede denne uken. Ifølge en nær kilde av paret har de to nemlig sendt ut konfidensielle invitasjoner til venner og familie, med bryllupsdato denne uken.

Bryllupet vil mest sannsynlig finne sted i Italia, og gjestene har fått streng beskjed om å legge igjen speilrefleksen og telefonen hjemme.

Paret har vært sammen siden 2007, med en liten pause i 2011.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Justin Timberlake: - Amy reddet livet mitt med et kyss 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer