MANIPULERENDE?: Ian Helperin setter Angelina i et lite heldig lys i sin uautoriserte biografi om henne og Brad Pitt. Foto: AP
MANIPULERENDE?: Ian Helperin setter Angelina i et lite heldig lys i sin uautoriserte biografi om henne og Brad Pitt. Foto: APVis mer

Hevder Angelina kjørte rå ryktekampanje

Angelina Jolie eier ikke skam, skal vi tro en ny bok...

SEHER.NO:  I skyggen av Angelina Jolies økende popularitet verserer det nå rykter om at FN-ambassadøren visstnok ikke har så rent mel i posen allikevel.

I den kjente og omstridte kjendisbiografen Ian Helperins bok "The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie", fortelles det om hvordan Angelina gikk hardnakket inn for å sverte Jennifer Aniston (40).

Angelina (34) skal ha fått hjelp av sin bror James Haven og sin manager Geyer Kosinski med å starte ondsinnede rykter i pressen om den søte skuespillerinnen.

Hovedsakelig gikk ryktene ut på at Jennifer prioriterte skuespillerkarrieren fremfor å starte en familie med Brad (45), noe som varstikk i strid med hva den verpesyke ektemannen ønsket.

Det er en kjent sak at Jolie har samme tiltrekningskraft på menn som fluepapir har på fluer, så da innspillingene av Mr and Mrs Smith var over i 2005, var skilsmissen mellom Brad og Jen uunngåelig.

Bakgrunnen for ryktekampanjen var et behov fra Angelines side for å få folk til å tro at deres syn på henne som en femme fatale var feil, og at Jen selv var skyldig i bruddet med Brad.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.


LES OGSÅ: Det er absolutt falske rykter