DYPT SAVNET: Michael Jackson-fans over hele verden sørger nå over artistens bortgang. Foto: All Over Press
DYPT SAVNET: Michael Jackson-fans over hele verden sørger nå over artistens bortgang. Foto: All Over PressVis mer

Hevder 12 fans har tatt livet sitt

- Jeg vet heldigvis ikke om noen norske fans som har tatt det til det stadiet...

SEHER.NO: Reaksjonene lot ikke vente på seg da tusenvis av Michael Jackson-fans over hele verden mottok meldingen om Michael Jacksons død natt til fredag.

Gaten utenfor UCLA Medical Center - hvor " the King of Pop" ble fraktet etter hjertestansen i sitt hjem 21.20 norsk tid torsdag kveld - og plassen rundt Jacksons stjerne på Hollywood Boulevards "Walk of Fame" har de siste dagene vært fulle av gråtende fans.

Lørdag hyllet Jacksons norske fans artisten med en minnestund på Youngstorget i Oslo.

Nå hevder Gary Taylor, presidenten og eier av MJJcommunity.com at flere av Jacksons fans har valgt å ta livet sitt etter stjernens bortgang.

- Jeg vet det har vært en økning. Jeg tror det er 12 personer som nå har tatt livet sitt, og jeg mener en av dem var britisk, sier han ifølge Sky News.

Leder for den norske Michael Jackson-fanklubben, Ola S. Hunnestad (21) synes det er trist at det skal gå så langt.

- Det er jo helt galt at det skal gå så langt. Det kommer jo noe etter Michael Jackson også, understreker Hummestad, som forteller at han ikke har hørt om tilfeller av selvmord i Norge.

- Jeg vet heldigvis ikke om noen norske fans som har tatt det til det stadiet. Jeg tror det er viktig at vi er flinke til å møtes og samles i sorgen, slik som minnestunden på lørdag. Nå planlegger vi også å samles til begravelsen, forteller Hunnestad til Seher.no.

Gary Taylor - som har drevet den britiske fanklubben i ti år - uttaler at Jackson-fansen har det tøft, men at artisten selv ville ha ønsket at fansen holdt motet oppe.

- Det er en alvorlig situasjon det disse menneskene nå går gjennom, men Michael Jackson ville aldri ha ønsket dette, sier Taylor.

Ifølge Sky News skal Michaels venn, Jesse Jackson, ha spilt inn en film på nettstedet YouTube, hvor han oppfordrer fans til å ikke skade seg selv.

- Dette er en svært trist tid. Vi opplever stor smerte, men det er også god grunn til å feire Michaels liv, sier han ifølge nettstedet.

De siste meldingene forteller at Michael Jackson skal begraves onsdag, men det er fremdeles ikke kjent hvor.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Ventet halvtime med å ringe ambulanse

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.