SØT MUSIKK: Justin og Rihanna ble kjent da de laget musikk sammen. Foto: Stella Pictures
SØT MUSIKK: Justin og Rihanna ble kjent da de laget musikk sammen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hett, vilt og veldig bra!

Rihanna og Justin Timberlake møtes bak lukkede dører.

SEHER.NO: Romanseryktene svirrer rundt Rihanna og Justin Timberlake, etter at Russian Roulette-sangerinnen skal kommet med intime betroelser til venner.

Ryktene sier at 21-åringen skal ha kommet nærmere superstjernen etter at hans forhold med Jessica Biel grunnstøtte i fjor.

- Hun og Justin har blitt nære venner og det begynner å bli hett mellom dem. Rihanna ringte en venn og sa at hun hadde en liten sexy hemmelighet å dele. Hun begynte å le og sa – Ikke frik ut, men jeg har hooket opp med Justin, forteller en kilde til Daily Star.

- Hun sa at det er skikkelig hett, vilt og bra og at han er den beste hun har klina med. Men selv om hun er tiltrukket til "Sexyback"-sangeren, er ikke Rihanna interessert i et seriøst forhold. Hun er kun interessert i et fysisk forhold, legger kilden til.

Rihanna har tidligere forsøkt å dysse ned ryktene om at hun har en romanse med Justin, og forrige måned gikk hun ut og avviste at de to har et forhold.

- Ryktene om Justin og meg stemmer ikke. Vi jobbet sammen på albumet mitt. Det vil ikke si at vi har et nært forhold. Vi har bare jobbet sammen én gang, sier 21-åringen.

Til tross for benektelsen, holder ryktene stand og paret skal nylig ha inngått en pakt om å unngå hverandre på sammenkomster.

Imens har Rihanna lovet å avsløre sine mest intime hemmeligheter i sin biografi, The Last Girl on Earth, som blir publisert i juni.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tilbake til eksen