Hett møte i snøværet

Sarah Jessica Parker fant tonen med kollegaen.

KLINTE TIL I SNØEN: Det mangler ikke på romantikk i Sarah Jessica Parker og Greg Kinnears nye film «I Don't Know How She Does It». Foto: Stella Pictures
KLINTE TIL I SNØEN: Det mangler ikke på romantikk i Sarah Jessica Parker og Greg Kinnears nye film «I Don't Know How She Does It». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Sarah Jessica Parker har lagt dagene som den flørtende Carrie i TV-serien «Sex og singelliv» bak seg, men foran kamera fortsetter hun å sjarmere mann etter mann.

Den foreløpig siste film-beileren på lista er Greg Kinnear, som spiller sammen med Sarah i den nye filmen «I Don't Know How She Does It».

Og filmstjerneparet sparte ikke på hete filmkyss da de tirsdag filmet i Brooklyn Heigts i New York.

Mens skuelystne tilskuere flokket seg rundt filmsettet, sørget de to for å gjøre temperaturen i snøværet flere grader hetere.

I filmen, spiller Sarah en finanskvinne, som gjør sitt ytterste for å brødfø sin mann og familie.

Privat er imidlertid ikke Sarah Jessica Parker singel, men gift med «Skulk med stil»-skuespilleren Matthew Broderick, som hun har tre barn med.

Det er foreløpig ikke kjent når den nye filmen får premiere i Norge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Splitter naken under intervju