Hetset i Behn-bok

Ari Behn tar hevn over Anne-Kat...

DA ALT BARE VAR IDYLL: Ari, Anne-Kat. og Per Heimly drikker drinker på TV-kanalen Metropol regning i 2001. Nå får de to sistnevnte så hatten passer i Aris nye bok. Foto: Aftenposten/Scanpix
DA ALT BARE VAR IDYLL: Ari, Anne-Kat. og Per Heimly drikker drinker på TV-kanalen Metropol regning i 2001. Nå får de to sistnevnte så hatten passer i Aris nye bok. Foto: Aftenposten/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I årevis har Anne-Kat. Hærland harselert over sitt forhold med Ari Behn på scenen. Hun har omtalt ham som "kjæresten fra helvete" - og i tillegg mer enn antydet at han er svært dårlig utrustet nedentil. Mens latteren runget har Anne-Kat. lagt ut om pikante detaljer fra sitt skuffende forhold med Ari på 90-tallet.

Nå er det tydeligvis tid for hevn...

Med overskriften "Hetser Anne-Kat.", forteller dagens VG at man i Behns nye bok "Entusiasme og raseri" kan finne karakteristikker av en figur lik eks-kjæresten Anne-Kat. Hærland som inneholder elementer av voldelig sex, pillemisbruk og alkoholisme.

- Jeg har gjennomgående respekt for menn som prøver å tjene sine egne penger, sier Hærland kort til VG gjennom sin manager og nære venn Grethe-Laila Fjelberg.

LES OGSÅ: Ari tjente null kroner!

Boka handler om forfatterdebutanten Kryx Zisswoll som kaster seg ut i kulturlivet etter å ha fått terningkast seks på terningen for en novellesamling. Parallelt med festingen blir Kryx sammen med den munnrappe komikerdronninga Vera Sara Hattrem.

Aris beskrivelse av Hattrem er ifølge avisa svært tett opp mot TV-kjendisen Anne-Kat. Hærland, som han har hatt et forhold til.

Komikerdronningen blir beskrevet som meget forstyrret og nevrotisk, og som et kvinnemenneske med store rusproblemer, dødslengsel og sans for å slå og bli slått under kjønnsakten.

Fra boka: "...de svære brystene stakk seg fram, ja slik alt i grunnen stakk seg fram på Vera Sara; den breie ræva, det forskjønnede, blonde håret, de svarte skinnstøvlettene, den rødmalte munnen, de rødlakkerte neglene, og ikke minst kjeften..."

Klar for en Ari-lek? Spill her!

I "Bokprogrammet" på NRK1 i går nektet Behn for at boka er biografisk.

- Min karakter Vera Sara er rein fiksjon.

Også Aris tidligere venn, kjendisfotografen Per Heimly, får gjennomgå.

Han skal være med i boken som "Ole Bjorli". Han beskrives som en kortvokst, pågående og kåt fotograf fra Finnmark, "...tilsynelatende hjelpeløst forgapt i moderniteten, fascinert av pengespill og rusmidler".

Les mer om boka
her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer