BLE HETSET: Morten Ramms humor ble for drøy for mange da han jobbet i «Manshow» i 2006 og komikeren forteller at han fikk sterk kritikk.  Foto: Stella Pictures
BLE HETSET: Morten Ramms humor ble for drøy for mange da han jobbet i «Manshow» i 2006 og komikeren forteller at han fikk sterk kritikk. Foto: Stella PicturesVis mer

Hetset for drøy humor

- Jeg fikk dritt hver gang, sier Morten Ramm.

SEOGHØR.NO: Denne høsten gjør Morten Ramm (35) comeback i «Torsdag kveld fra Nydalen». I fjor fylte han spektrum, med sitt eget show som skapte overskrifter da både Ramm og kollegaene kastet klærne på scenen. 

Men før rollefigurer som DJ Dan og Tommy P ble allemannseie, startet Morten i «Manshow» der han var stuntreporter og Håvard Lilleheies sidekick. TV-debuten falt ikke i god jord hos alle, og tilbakemeldingen fra flere var at komikeren gikk altfor langt. 

- Folk takler kritikk forskjellig. Jeg begynte på «Manshow» og ble hetsa fordi alle syntes jeg var for drøy. Jeg fikk dritt hver gang, sier han til magasinet Mann. 

Ramm forteller at han takler kritikken så lenge familien blir skånet.  

- Jeg ble ganske hardhudet, så lenge det ikke går utover familien min. Det er kjipt når jeg møter folk i barnehagen til ungene mine som synes jeg er en idiot fordi jeg har gjort noe skit på TV. Jeg overkompenserer kanskje der ved å forsøke å vise at jeg er en oppegående fyr. 

Ramm og resten av TV-gjengen får selskap av nykommerne Stian Blipp og Marian Såstad Ottesen i den tiende sesongen av «Torsdag kveld fra Nydalen».

LES OGSÅ: - Jeg blir en streng og morsom mamma