Camilla Läckberg:

Hetset for å ha tatt med barna på kampsport

- Det er noe vi gjør som familie.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Etter at den svenske forfatteren Camilla Läckberg tok med barna på ektemannens MMA-kamp har kritikken haglet. Nå svarer hun. Foto: Instagram
SVARER PÅ KRITIKKEN: Etter at den svenske forfatteren Camilla Läckberg tok med barna på ektemannens MMA-kamp har kritikken haglet. Nå svarer hun. Foto: Instagram Vis mer

(Se og Hør): Den svenske krimforfatteren Camilla Läckberg (43), som har gjort stor suksess med sine krimbøker om forfatter Erica Falck og politimannen Patrik Hedström, har måtte stå i flere stormer hva gjelder oppdragelsen av hennes barn.

Flere ganger har den kjente forfatteren slått hardt tilbake mot kritikken som har stormet mot henne, noe hun igjen har måtte gjøre nå.

Lørdag var det nemlig duket for et MMA-oppgjør mellom hennes 13 år yngre ektemann, Simon Sköld (30), og norske Kim «Kimbo» Tinghaugen (28). Kampen ble sendt på direktesendt TV.

Da Simon «knocket» ut Kimbo, fanget kameraene opp Camilla som gråt av ekstase på sidelinjen - men det var riktig nok ikke det som fikk seerne til å se rødt.

Med seg hadde nemlig Camilla tatt med seg barna for å se på kampen.

Saken fortsetter under:

- For brutalt

MMA, eller Mixed martial arts som det heter, er en type kampsport som tillater både slag og spark, både stående og på bakken.

Ifølge den svenske avisen Expressen har kampsporten i en årrekke blitt anklaget for å være «for brutal». Mange av våre naboer i Sverige har også diskutert om det bør være en aldersgrense for slike arrangementer, og går hardt ut mot Camilla som tok med seg barna på kampen.

- Elskede barn, klarer han å se på det?, skriver en under bildene som Camilla har lagt ut på Instagram.

- Hvor mye kan et barn forstå/tolke av en kamp hvor det slåss, blod kommer frem og så videre? Ikke på samme måte som eldre. Har dere ikke fått med dere at man ikke burde ha med barn på slike kamper?, skriver en annen.

Det finner imidlertid ikke den svenske forfatteren seg i.

- De har fått være med på alle kamper som har vært i Stockholm. Og for oss har det vært en selvfølge at det er noe vi gjør som familie. Ungene elsker Simon, og ønsker å være med. De synes ikke at det er ubehagelig, skriver hun på Instagram, og legger til at Simon har fortalt og snakket mye om sporten med barna.

Saken fortsetter under:

Firebarnsmor

Det var i 2015 det ble det kjent at Camilla og MMA-bokseren Simon hadde funnet kjærligheten.

Tidligere i sommer giftet den forelskede duoen seg under en hemmelig seremoni på parets landsted.

Sammen har de datteren Polly (1), som kom til verden våren 2016.

Tidligere var forfatteren gift med Martin Melin, som hun fikk en sønn med. Camilla har dessuten to andre barn fra et tidligere forhold.

Etter at Camilla og Simon ble et par, kunne krimforfatteren fortelle at paret opplevde et svært stort fokus på aldersforskjellen mellom dem.

- Jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å bry seg. Hadde aldersforskjellen gått den andre veien, hadde jo ikke en kjeft reagert på det, sa den svenske «krimdronningen» til bladet Tara Frisk i 2015.

Camilla røpet i samme intervju at hun en periode måtte stenge Instagram-kontoen sin, fordi hun mottok så mange negative kommentarer der.

Kjøpte svindyr leilighet

Tidligere i høst kjøpte paret sin første leilighet sammen. Og ifølge Simon er ikke dette en hvilken som helst leilighet.

Med en prislapp på svimlende 24 millioner kroner har paret kapret det Simon omtaler som «drømmeleiligheten» på Södermalm i Stockholm.

Saken fortsetter under:

Forfatter Camilla Läcberg gjester «Skavlan», der hun forteller programleder Fredrik Skavlan om hvordan hun lærer barna sine å ta ansvar for ting i huset. Og hvis de ikke oppfyller pliktene sine, vanker det straff. Vis mer

- Så gira på å flytte inn i vår nye leilighet, skrev Camillas ektemann bloggen tidligere i høst, hvor han har delt flere bilder av herligheten.

Men selv om duoen har fått nøklene til sitt nye hjem, er det dermed ikke sagt at de har tenkt til å flytte inn med det første.

Ifølge Expressen har leiligheten stått slik den er siden 1975, og paret er i nå gang med full renovering.

Ifølge Expressen går det 237 kvadratmeter store hjemmet til paret over to plan. Med seks rom, kjøkken, kakkelovn, terrasse, åpen spisestue og flere innganger, har de også utsikt over store deler av Stockholm fra alle vinduer.

LES OGSÅ: Viste fram babymagen som får ektemannen til å juble