Hetses på gata av «Hotel Cæsar»-fans

Torgeir Reitens intriger på TV-skjermen har ført til flere ubehagelige episoder i det virkelige liv.

MYE KRITIKK: Torgeir Reiten spiller den onde Edvin i Hotel Cæsar. Mange av fansens seere raser mot ham. Foto: TV 2
MYE KRITIKK: Torgeir Reiten spiller den onde Edvin i Hotel Cæsar. Mange av fansens seere raser mot ham. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I ett år har skuespilleren Torgeir Reiten (37) spilt rollen som Edvin i TV 2-serien «Hotel Cæsar».

Den onde rollefiguren har fått mye oppmerksomhet i serien, og nå forteller Reiten selv at det også har gitt utslag i det virkelige liv.

Til VG sier han at han ofte blir stoppet på gaten av folk som skjeller ham ut. På nettet kommer det også hets.- Det er en del hat, men jeg blir bare kjempeglad. Hvis jeg klarer å skape så mange følelser, har jeg gjort en god jobb.

- Da må jeg ta det som en kompliment. De som kjenner meg, vet at jeg er et ganske annet menneske privat, sier han til VG.Til avisen forteller Reiten at det hender han tar et nettsøk på personene som kommer med krasse kommentarer.- Da finner jeg ut om jeg bør ta dem alvorlig eller ikke. Det var særlig én som kom med tøffe meninger.

- Da svarte jeg at jeg håper han vet at Edvin og jeg er to ulike personer. Folk er folk. Jeg får veldig mange positive kommentarer også.Reiten er tidligere samboer med skuespiller og programleder Line Verndal (42). Sammen har de datteren Helle (9). Paret gikk hver til sitt i 2010.Reiten skal gifte seg med sin nye kjæreste Iman Aziz (25) til sommeren.LES OGSÅ: - Jeg er lykkelig selv om jeg ikke har kjæreste

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer