IKKE HELT HELDIG: Dette bildet av Nicola McLean var ikke helt heldig under fotoserien med Ultimo. Foto: All Over Press
IKKE HELT HELDIG: Dette bildet av Nicola McLean var ikke helt heldig under fotoserien med Ultimo. Foto: All Over PressVis mer

Hetses og hylles etter disse bildene

- Beklager, men jeg fatter ikke hvordan hun kan være glamourmodell...

SEHER.NO: Nicola McLean (27) har blitt englands nye yndling etter deltakelsen i "I'm A Celebrity... Get Me Out of Here!".

Side3-jenta og glamourmodellen er nå også blitt det nye ansiktet til undetøysmerket Ultimo. Men det er alt annet enn ansiktet eller hennes BH-størrelse på 32 G, som er blitt lagt merke til i hennes nyeste bildeserie.

- De var ikke nok til å distrahere publikum fra strekkmerkene over modellens mage og huden som hang, skriver Daily Mail.

- Men den selvsikre 27-åringen, som har sønnen Rocky på to år brydde seg ikke, skriver avisen videre.
Leserne har også latt seg engasjere over glamourmodellens kropp. Og hun både hetses og hylles av Daily Mails lesere.

- Beklager, men jeg fatter ikke hvordan hun kan være glamourmodell med så synlige strekkmerker. De fleste av oss er plaget av dem, men vi stripper ikke i offentligheten for å vise fram undertøy. Når jeg ser på denne kvinnen legger jeg ikke engang merke til undertøyet, alt jeg ser er latterlig store bryster og strekkmerkene, skriver en kvinne i en kommentar på siden.

Men andre gir McLean full støtte for bildene, siden hun ikke skammer seg over å vise fram kroppen som den virkelig er.

- Jeg elsker at hun har strekkmerker og at hun viser dem frem uten å bry seg. Godt for deg Nicola! Jeg skulle bare ønske at det var flere modeller der ute som ikke skammer seg over at naturen har hatt sitt å si på kroppen og som insisterer på å få retusjert hver eneste centimeter av kroppen, skriver en annen leser.

McLean er spesiell på flere måter. Hun er også en WAG (wife and girlfriend of footballplayers), men selv om hun nå selv har tatt steget opp i Premier League blant engelske glamourmodeller, befinner hennes fotballspillende forlovede seg langt ned i divisjonene.

Hun er nemlig forlovet med Peterborough Uniteds Tommy Williams, som spiller på det tredje nivået i England.
Det eneste som minner om galmour med det laget er kallenavnet "The Posh"...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no.

LES OGSÅ: - Utrolig hardt å være rik