<strong>SÅRET:</strong> - Så fort noen er slanke i dag, blir vedkommende stemplet som anorektisk. Det synes jeg er veldig synd, ikke minst sårende, sier Caroline Berg Eriksen. Foto: FAME FLYNET
SÅRET: - Så fort noen er slanke i dag, blir vedkommende stemplet som anorektisk. Det synes jeg er veldig synd, ikke minst sårende, sier Caroline Berg Eriksen. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Hetses for sin sylslanke figur

- Du må jo ha et problem, det der er ikke kroppen til en frisk person.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Caroline Berg Eriksen (24), kanskje bedre kjent som «Fotballfrue», er en av landets mest fremtredende bloggere. Nå mottar hun kraftig kritikk for å fremme et usunt kroppsideal.

Tirsdag la 24-åringen ut et innlegg på sin egen blogg (ekstern lenke, red. anm.), med tittelen «Mine bikinier 2011». Vedlagt lå tre bilder av Berg Eriksen i en av bikiniene, der hun viste fram sin sylslanke figur.

Leserreaksjonene har vært mange etter at 24-åringen, som er gift med Lillestrøm-spilleren Lars Kristian Eriksen, la ut innlegget. Mange av reaksjonene har vært av den negative sorten.

«Du må jo ha et problem, det der er ikke kroppen til en frisk person. Bare fordi du har smurt deg inn i brunkrem så ser du ikke så ille ut. Uff uff! Du trenger hjelp, Caroline!», var en av kommentarene ifølge avisen.

Selv mener Berg Eriksen kritikken sårer.

- Så fort noen er slanke i dag, blir vedkommende stemplet som anorektisk. Det synes jeg er veldig synd, ikke minst sårende. Det er stor forskjell på å være bevisst på trening og kosthold, og det og faktisk ha et problem med det, sier hun selv til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Så urettferdig og meningsløst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer