Hetses for dette antrekket

- Hun ser ut som en gammel mann bakfra, mener leserne om Jessie J's sceneantrekk.

FÅR SLAKT: Popartisten Jessie J mottar krass kritikk for sceneantrekket hun opptrådte i på «The Isle of MTV» i Malta denne uken. Foto: All Over Press
FÅR SLAKT: Popartisten Jessie J mottar krass kritikk for sceneantrekket hun opptrådte i på «The Isle of MTV» i Malta denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske popartisten Jessie J (25) inntok scenen under «The Isle of MTV» i Malta denne uken, men det var ikke kun konserten som vakte oppsikt.

25-åringen, som også tidligere er blitt kritisert for sin vågale stil, måtte tåle massiv hets for sceneantrekket sitt på nettsidene til The Sun etter konserten.

«Price Tag»-sangeren var nemlig iført en kort shorts som lignet mest på en såkalt bestemortruse, en BH-topp og en fargerik vintage-skjorte.

Kombinert med hudfargede nylonstrømper var ikke antrekksvalget blant skjønnhetens heldigste - noe tabloidavisens lesere ikke la skjul på.

«Hun ser ut som en gammel mann bakfra», «Det der er virkelig sjokkerende lite tiltrekkende», og «Hun hadde virkelig hatt godt av å trene. Ikke flatterende i det hele tatt. Spark stylisten hennes!», var blant de nådeløse leserkommentarene.

Hva synes du om Jessie J's valg av sceneantrekk?
 
Se flere bilder fra konserten i bildekarusellen nedenfor og døm selv!

LES OGSÅ: - Nei, jeg har bare spist for mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer