<strong>FÅR SLAKT:</strong> Popartisten Jessie J mottar krass kritikk for sceneantrekket hun opptrådte i på «The Isle of MTV» i Malta denne uken. Foto: All Over Press
FÅR SLAKT: Popartisten Jessie J mottar krass kritikk for sceneantrekket hun opptrådte i på «The Isle of MTV» i Malta denne uken. Foto: All Over Press Vis mer

Hetses for dette antrekket

- Hun ser ut som en gammel mann bakfra, mener leserne om Jessie J's sceneantrekk.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske popartisten Jessie J (25) inntok scenen under «The Isle of MTV» i Malta denne uken, men det var ikke kun konserten som vakte oppsikt.

25-åringen, som også tidligere er blitt kritisert for sin vågale stil, måtte tåle massiv hets for sceneantrekket sitt på nettsidene til The Sun etter konserten.

«Price Tag»-sangeren var nemlig iført en kort shorts som lignet mest på en såkalt bestemortruse, en BH-topp og en fargerik vintage-skjorte.

Kombinert med hudfargede nylonstrømper var ikke antrekksvalget blant skjønnhetens heldigste - noe tabloidavisens lesere ikke la skjul på.

«Hun ser ut som en gammel mann bakfra», «Det der er virkelig sjokkerende lite tiltrekkende», og «Hun hadde virkelig hatt godt av å trene. Ikke flatterende i det hele tatt. Spark stylisten hennes!», var blant de nådeløse leserkommentarene.

Hva synes du om Jessie J's valg av sceneantrekk?
 
Se flere bilder fra konserten i bildekarusellen nedenfor og døm selv!

LES OGSÅ: - Nei, jeg har bare spist for mye

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer