Hetses for bikinibilder på nettet

Ferske bilder av Hilary Duff høster svært krasse kommentarer.

LATER SEG?: De nye bildene av Hilary Duff i bikini på ferie i Italia høster stygge kommentarer på TMZ.com. Én leser mener at stjernen bør bruke mer tid i treningsstudioet enn i skjønnhetssalonger - her får hun manikyr på salongen Bellacures i Stud Foto: All Over Press
LATER SEG?: De nye bildene av Hilary Duff i bikini på ferie i Italia høster stygge kommentarer på TMZ.com. Én leser mener at stjernen bør bruke mer tid i treningsstudioet enn i skjønnhetssalonger - her får hun manikyr på salongen Bellacures i Stud Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Lizzie McGuire»-stjernen, skuespilleren og artisten Hilary Duff (23) koste seg i bølgene på sommerferie i Italia i helgen. Det melder TMZ.

Den søte blondinen smiler fra øre til øre på bildet den amerikanske nettsiden har publisert fra badeferien hennes, mens hun viser frem sine flotte former i en liten knyttebikini. Duff ser både lykkelig og selvsikker ut på det ferske bikinibildet, men det hindrer ikke flere av TMZs lesere i å hetse henne for bikinikroppen.

«Hun trener jevnlig, men det vil ikke gi resultater siden hun spiser for mye» skriver en leser kalt «Athina».
 
«Til å være 23 år gammel ser hun veldig «bløt» ut. Hun bør stramme opp de greiene der, for når hun blir 33 vil hun være hengete feit. Og som 43-åring, glem det» er den brutale dommen fra en leser som kaller seg «croc».

«Lårene og knærne hennes er feite, og hun begynner å få «cankles» (tykke ankler, red.anm.) også.Hun er for ung til å ha disse skavankene allerede» skriver «Bill» nådeløst.

«Hun er ikke feit, men jeg hadde hatet å ha kroppen hennes, æææææsj, hun viser sikre tegn på å bli en feit, gammel dame i fremtiden» skriver leseren «Drita».

De sjokkerende kommentarene kan virke ekstra brutale hvis man tar 23-åringens fortid i betraktning. I høst avslørte nemlig «Gossip Girl»-gjesteskuespilleren at hun gikk mye ned i vekt fra 17- til 19-årsalderen, et vekttap hun i dag angrer på at hun utsatte seg for. Og årsaken til vekttapet? Nettopp slike kommentarer...

- På den tiden begynte jeg å legge merke til hva folk sa om meg og hvordan jeg så ut på bilder. Jeg angrer på det fordi jeg var ikke lykkelig, uttalte Duff i intervjuet med Health Magazine i fjor høst.

Men forhåpentligvis vil de stygge kommentarene prelle av på den unge skuespilleren, som giftet seg i august. Hun takker nemlig ektemannen Mike Comrie (29) for at hun i dag føler seg fornøyd og komfortabel med kroppen sin.
 
- Det hjelper virkelig å ha en partner som elsker alt ved deg og får deg til å føle deg veldig vakker, har skjønnheten tidligere understreket.

Og heldigvis har også en del av TMZ-artikkelens lesere fått med seg dette poenget. Flere av kommentarene slår tilbake mot de hetsende meldingene ved å påpeke at kvinner tross alt skal ha litt former - og at de synes hun ser bedre ut enn «pinnefigurene» som dominerer i Hollywood.

«Hun er en vakker kvinne som nekter å la samfunnet fortelle henne hva som definerer skjønnhet. Det er ikke størrelse Xtra Small, men en kvinne som er sunn og føler seg vel i kroppen sin. Alle er ikke Victoria's Secret-modeller» fastslår leseren «Bowzer» bestemt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne dama fyller snart 43 år