«Norges tøffeste»-Eline:

Hetses: - Folk er ganske brutale

Siden søndagens finale i «Norges tøffeste» har Eline de Leeuw (26) fått flere ufine meldinger i innboksen. Nå får hun støtte av andre deltakere.

VENNER: Eline de Leeuw og Hanna Martinsson ble nære venner under innspillingen. Her avbildet under finalefesten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
VENNER: Eline de Leeuw og Hanna Martinsson ble nære venner under innspillingen. Her avbildet under finalefesten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Søndag 20. november var det duket for sesongfinale i «Norges tøffeste» på NRK, og det var til slutt Sondre Lernes (28) som stakk av med den gjeve seieren.

I finalen møtte han Eline de Leeuw (26) som til slutt måtte se seg slått etter en intens finale med både klatring og sleggehamring. Før de Leeuw sto i finalen måtte hun imidlertid gjennom en semifinale - mot bestevenninnen Hanna Martinsson (22).

De to jentene skulle sitte på ei blåse - den som satt lengst sikret seg en plass i finalen. Etter litt tid bestemmer de Leeuw seg for å prøve å rive Martinsson av blåsen - noe hun angret på nesten umiddelbart.

Får hets

Martinsson ble tydelig overrasket under finalen, og var ærlig om at hun ikke var forberedt på de Leeuws handling. Venninnene skværet likevel opp igjen ganske kjapt, og er i dag like gode venner som før.

Det til tross har de Leeuw mottatt en rekke hatefulle meldinger på sosiale medier i dagene etter finalen.

Nå får hun støtte fra meddeltakere, og fjorårets vinner, Isak Dreyer (28).

- Når man konkurrerer så konkurrerer man. Øvelsen, sånn som jeg ser den, er lagt opp til tolkning. Om det ikke er nevnt at man ikke kan røre den andre motstanderen så ligger det litt i kortene at det kanskje er det de vil ha fram, sier han til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer