Hetses etter romantisk badeferie

- Nå mistet jeg appetitten på frokosten min, mener lesere om Cara Delevingne og Michelle Rodriguez.

KOM SEG BORT: Superparet Cara Delevingne (bak t.h) og Michelle Rodriguez fotfølges ofte av fotografer, som her ved Storm Models-kontoret i London nylig. Denne uken ferierte de sammen i Mexico, men unnslapp verken fotografene eller hetsende kommentarer. Foto: Gotcha Images/Splash News/All Over Press
KOM SEG BORT: Superparet Cara Delevingne (bak t.h) og Michelle Rodriguez fotfølges ofte av fotografer, som her ved Storm Models-kontoret i London nylig. Denne uken ferierte de sammen i Mexico, men unnslapp verken fotografene eller hetsende kommentarer. Foto: Gotcha Images/Splash News/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For halvannen måned siden ble det kjent at skuespiller Michelle Rodriguez (35) og supermodell Cara Delevingne (21) var blitt et par.

Det noe uventede forholdet ser ut til å gå på skinner, og den unge modellen har angivelig et ønske om å gifte seg med «Machete Kills»-stjernen.

Paret, som har tilbragt svært mye tid sammen de siste månedene, fortsatte å pleie forholdet denne uken - med en badeferie i Tulum, Mexico. Det skriver DailyMail, som også har publisert en lang rekke bilder av paret fra den romantiske reisen.

Men det er langt fra alle som virker like begeistret over stjerneparets forhold - i hvert fall hvis man skal dømme etter reaksjonene til DailyMails lesere.

Bildene av paret, som viser Michelle iført en sort bikini og Cara kun kledd i bikinitruse, har nemlig skapt mye hets på den britiske avisens nettside.

Flere av leserne gjør narr av kroppen til Cara, som de mener ser ut til å tilhøre «en 12 eller 14 år gammel gutt». Brystene til 21-åringen, som på bildene enten er sladdet av Daily Mail eller tildekket av Caras hender, får gjennomgå spesielt.

FORELSKET?: Noen av DailyMails lesere er glade på Michelle og Caras vegne, mens andre mener forholdet er et patetisk PR-stunt. Her er de to avbildet på en basketballkamp i januar. Foto: Anthony J. Causi/Splash News/All Over Press
FORELSKET?: Noen av DailyMails lesere er glade på Michelle og Caras vegne, mens andre mener forholdet er et patetisk PR-stunt. Her er de to avbildet på en basketballkamp i januar. Foto: Anthony J. Causi/Splash News/All Over Press Vis mer

«Hvorfor dekke til det som ikke er der» og «Cara ville vært et perfekt strykebrett» er blant de mange trakasserende leserkommentarene.

- Jeg mister matlysten

Mens noen lesere nøyer seg med å rakke ned på toppmodellens utseende, gremmes visst andre av de romantiske bildene av paret - der der to utveksler kyss og omfavnelser i de azurblå bølgene.

«Ææææsj! De er begge såå ekle! Blæh, kanskje jeg kaster opp nå! Og ikke bare er de begge ekle, men Michelle er nesten 40! På tide å bli voksen!» skriver én forarget leser.

«Nå mistet jeg appetitten på frokosten min», skriver en annen.

I tillegg til å kritisere bildene av kjæresteparet, mener flere av leserne at forholdet er et PR-stunt og at paret ikke ser virkelig forelsket ut. Andre igjen mener at «Fast & Furious»-stjernen er besatt av sin unge kjæreste, og at hun vil bli knust når unge Cara dumper henne.

Se feriebildene av Cara og Michelle her (ekstern lenke, journ.anm.), og døm selv.

LES OGSÅ: Avslører sin seksuelle legning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer